DEH

DEH

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Παναγόπουλος: Ζήτησαν από τη ΓΣΕΕ να προεξοφλήσει την απόφαση της ΓΕΝΟΠ



Επικριτικός απέναντι σε μερίδα συνδικαλιστών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος , μιλώντας στο ραδιοσταθμό BHMA FM.
Συγκεκριμένα ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε «Το Σάββατο, ζητήθηκε από κάποιους στη ΓΣΕΕ, και εννοώ τον γραμματέα και έναν από τη ΔΑΚΕ, τον κ. Φωτόπουλο και συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, να βγάλουμε..
ανακοίνωση χωρίς καν να συνεδριάσουμε, με την οποία να καλούμε τους εργαζόμενους να μην παραλάβουν τα φύλλα πορείας της επίταξης και είχε ακουστεί ήδη από έναν πολιτικό μια ανάλογη πρόταση. Και όταν εμείς τους είπαμε να μας πει πρώτα η ΓΕΝΟΠ τι θέλει, θα είχαμε τότε την υποχρέωση και πολιτικά να την καλύψουμε. Αλλά εκεί διαπιστώσαμε ότι ήθελαν εκ των προτέρων να πάρει αυτήν την απόφαση η ΓΣΕΕ, ώστε να εξωθηθεί η ΓΕΝΟΠ, που δεν ήθελε να πάρει μια τέτοια απόφαση, σε μια τέτοια λύση».
«Δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δέχθηκα επίθεση από τον κ. Φωτόπουλο ότι έπρεπε εγώ να επιβάλλω ως πρόεδρος της ΓΣΕΕ τη "σωστή απόφαση" στην ηγεσία της ΓΕΝΟΠ, διότι η απόφαση που πήρε δεν ήταν "σωστή". Αν είναι δυνατόν, συνομοσπονδία που στηρίζει και στηρίζεται στα μέλη της, να επιβάλλει με τρόπους και μεθόδους σταλινικές αποφάσεις που δεν θέλει να λάβει μια άλλη ηγεσία. Ο κ. Φωτόπουλος που δεν είναι πλέον μέλος της διοίκησης της ΓΕΝΟΠ ήθελε να εξωθήσει μαζί με κάποιους συνδικαλιστές προς μια τέτοια κατεύθυνση».



 http://energypress.gr/news/reuma/Panagopoylos:-Zhthsan-apo-th-GSEE-na-proexoflhsei-thn-apofash-ths-GENOP

Δεν υπάρχουν σχόλια: