DEH

DEH

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Σωματείο “Σπάρτακος”: Όλοι μαζί στον αγώνα



Μία κυβέρνηση που πελαγοδρομεί ΔΕΝ μας τρομάζει
Μία μερίδα κοινοβουλευτικών εκπροσώπων που λάμπει δια της απουσίας της (που στην ουσία κρύβονται πίσω από καλοκαιρινό ήλιο) δεν μπορεί παρά να μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο.

Η καθολική και αξιοπρεπέστατη συμμετοχή των εργαζόμενων στην απεργία και στις δραστηριότητες του συνδικάτου
Η αμέριστη, ουσιαστική και παραδειγματική συμμετοχή
φορέων και τοπικής κοινωνίας σε όλες τις διαδικασίες και δραστηριότητες του συνδικάτου, ειδικά την τελευταία χρονική περίοδο, δεν μπορεί παρά να ενδυναμώνει των αγώνα μας
Η καθόλα δίκαιη και κατά 100% νόμιμη διεκδίκησή μας, ο έντιμος και υποδειγματικός αγώνας που δώσαμε και δίνουμε δεν μπορεί παρά να μας ωθεί στην συνέχιση της μάχης μέχρι ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία που ως στιγμής ανταποκρίθηκαν επάξια στο κάλεσμα συμμετοχής και τους καλεί εκ νέου –ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ- να μην κάνουν πίσω αλλά να εξακολουθήσουν να βρίσκονται στις επάλξεις.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τον κόσμο, καλεί κάθε έναν πολίτη που έχει αποδείξει πως αντιλαμβάνεται πλήρως ότι Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο, που διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ με την στήριξη/συμπαράσταση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουλίου στην Αθήνα (Πλατεία Συντάγματος).
Λεωφορεία θα αναχωρήσουν την Τετάρτη στις 8 το πρωί από την Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα και την Κοζάνη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: