DEH

DEH

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κεδίκογλου για ΓΕΝΟΠ: Ελπίζουμε να μη φθάσουμε σε επιστράτευση


Β.Π. Η Υπεράσπιση της δημόσιας περιούσιας εν μέσω άκρατου νεοφιλελευθερισμού διώκεται...

Τις απειλές σας κ. εκπρόσωπε θα έπρεπε να τις απευθύνετε αλλού!!σ αυτούς που φέρονται σαν επικυρίαρχοι η στρατός κατοχής στη ίδια μας τη χώρα! και όχι σε εργαζόμενους που υπερασπίζονται την επιχείρηση του ελληνικού λαού, χρησιμοποιώντας το ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ της απεργίας!! 
(εκτός αν στα σχέδια σας είναι να το καταργήσετε και αυτό.) Αν μη τι άλλο τέτοιου είδους απειλές ατσαλώνουν το φρόνημα των εργατών παρά το κάμπτουν!!

«Ελπίζουμε να μη φθάσουμε στην επιστράτευση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στιςπροειδοποιήσεις Φωτόπουλου για κινητοποιήσεις σε περίπτωση που προχωρήσει η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση δεν θα αφήσει να παίξουν παιχνίδια... με την υγεία και τον τουρισμό. Ελπίζω να μην φθάσουμε στην επιστράτευση».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτή η αριστερά (πασοκ-δημαρ) που συν κυβερνά τι έχει να πει για όλα αυτά.... οταν ο κάθε παρακεντές του συστήματος μπαίνει στην λογική της διαχείρισης αυτά έχουμε... (ο όρος αριστερά σημαίνει ανατροπή οχι συν διαχείριση)