DEH

DEH

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ας γνωρίζουν όλοι ότι η ΔΑΚΕ, Δεν χειραγωγείται, Δεν εκβιάζεται, Δεν διασπάται!!!


Προφανώς όταν μιλούν για συντεχνίες, κρατικοδίαιτους και προνόμια, στέκονται μπροστά στον καθρέφτη αναγνωρίζοντας, σ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους εαυτούς τους. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν τις επιφανείς οικογένειες και τα τζάκια που το ελληνικό κράτος «επιχορηγεί» από τα πρώτα βήματα της ζωής τους μέχρι και τα βαθιά γεράματα(ζωή να ‘χουνε). Το κράτος τους παρέχει μισθό, προνόμια και σύνταξη, και εκείνοι με την σειρά τους με περισσή ευκολία ψηφίζουν να κοπεί η σύνταξη και ο μισθός του χαμηλοσυνταξιούχου και του φτωχού εργάτη!!! Είναι αστείο οι γόνοι των πολιτικών που θεωρούν τη βουλή τσιφλίκι του πατέρα τους και τους πολίτες της χώρας καθώς και τα συνδικάτα πειθήνια όργανα του «συστήματος» να τολμούν να κάνουν τέτοιου είδους συγκρίσεις.

Η ΔΑΚΕ κτίστηκε, μεγαλώνει καθημερινά και καταξιώνεται στους εργασιακούς χώρους, στη συνείδηση των εργαζομένων , αυτούς εκπροσωπεί και ΜΟΝΟ σ’ αυτούς λογοδοτεί…

Διαχρονικά στηριζόμαστε και υπηρετούμε τις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις της
παράταξης μας, τις οποίες δεν αλλάζουμε ανάλογα με το ποιος κυβερνά.

Δεν αισθανόμαστε «ιδιοκτήτες» των Επιχειρήσεων που εργαζόμαστε και πιστεύουμε ότι ούτε οι πολιτικοί, οι οποίοι είναι περαστικοί από το κοινοβούλιο και από τα υπουργεία, μπορούν να αισθάνονται «ΜΕΣΙΤΕΣ» αυτών των Επιχειρήσεων.

Υπηρετούμε την κοινωνία, τους εργαζόμενους και τις αγωνίες που εκφράζουν, συμπαραστεκόμαστε στους άνεργους, μια και τα επιδόματα ανεργίας δίνονται από το υστέρημα μας, στα πλαίσια της αλληλεγγύης των εργαζομένων, και προστατεύουμε το δημόσιο πλούτο επιδιώκοντας την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Άλλο όμως ανάπτυξη ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, και άλλο ανάπτυξη ΓΙΑ τους ιδιώτες.

Η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στηρίζει τις θέσεις της ΔΑΚΕ Ι.Τ. όπως αυτές εκφράσθηκαν από τον πρόεδρο μας, και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το ανεξάρτητο συνδικαλιστικό λόγο, που αποτελεί φωνή της κοινωνίας προς τα κόμματα. Όσοι δε, θέλουν να μας διαγράψουν γιατί δεν είμαστε πειθήνια όργανα του κόμματος, τους θυμίζουμε του Πρόεδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη παρουσία του στη Κ.Ε της ΔΑΚΕ Ι.Τ.

«Η ΔΑΚΕ Ι.Τ.Ν οφείλει να βρίσκεται μπροστά και αριστερά δύο βήματα από το κόμμα!!!».

Η πορεία μας είναι λοιπόν παράλληλη και όχι ταυτόσημη!!!

Δηλώνουμε ότι θα στηρίζουμε κάθε καλή αναπτυξιακή προσπάθεια και θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο στην εκποίηση του δημόσιου πλούτου. Μεταξύ του «ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ» των παιδιών του Σημίτη και του «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ» των συνιστωσών του Τσίπρα, εμείς επιλέγουμε το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Σε κάθε περίπτωση, ας γνωρίζουν όλοι ότι η ΔΑΚΕ

Δεν χειραγωγείται,

Δεν εκβιάζεται,

Δεν διασπάται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: