DEH

DEH

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Εργασίας, Ν. Νικολόπουλος!

Παραίτηση "βόμβα" Νικολόπουλου απο την κυβέρνηση! - "Η επαναδιαπραγμάτευση με την Τρόικα θα έπρεπε να έχει τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή" Δείτε τι λέει στην επιστολή που έστειλε αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στον Αντώνη Σαμαρά
Την παραίτησή του υπέβαλε με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ν. Νικολόπουλος.
Όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του ο κ. Νικολόπουλος, μόνη αιτία της παράιτησής του είναι η προσωπική του πεποίθηση πως «το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή».
«Εύχομαι να κάνω λάθος. Ωστόσο, επειδή προσωπικά μου είναι αδύνατο, να αισθάνομαι ανακόλουθος με τα πιστεύω μου και σε όσα διεκήρυττα ως Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., προτίμησα να αποχωρήσω από την κυβέρνηση, μη θέλοντας να της δημιουργώ εγγενή προβλήματα από την αρχή κιόλας του βίου της», σημειώνει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ