DEH

DEH

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Θ.Πετράκος : "Kαμία μείωση μισθών σε ΔΕΗ και ΔΕΚΟ λόγω δήθεν μειώσεων των μισθών των Γ. Γραμματέων"

 
 
 
"Ουδεμία σκέψη υπάρχει στην Κυβέρνηση για μείωση μισθών σε ΔΕΗ και ΔΕΚΟ"



Μετά από (κατά τη γνώμη μας)"στρατευμένα"-ανυπόστατα δημοσιεύματα τα οποία πληροφορούσαν πως θα υπάρξουν μειώσεις μισθών σε ΔΕΗ και συνολικότερα στις ΔΕΚΟ, λόγω δήθεν μειώσεων των μισθών των Γ. Γραμματέων , ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, προέβει σε δήλωση - διάψευση αυτών των δημοσιευμάτων,που τελικά μοναδικό σκοπό είχαν όπως όλα δείχνουν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για την κυβέρνηση και να σπείρουν πανικό στους εργαζόμενους.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, τονίζει χαρακτηριστικά πως "ουδεμία τέτοια σκέψη υπάρχει στην Κυβέρνηση, αντίθετα, η δέσμευση της Κυβέρνησης είναι να μην μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις"

 Δήλωση του Θανάση Πετράκου, Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ
Πλήρως ανυπόστατες είναι οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ, ότι θα υπάρξουν μειώσεις στους μισθούς των στελεχών και των εργαζομένων στην ΔΕΗ και  στις υπόλοιπες ΔΕΚΟ, λόγω δήθεν μειώσεων των μισθών των Γ. Γραμματέων.
Ουδεμία τέτοια σκέψη υπάρχει στην Κυβέρνηση, αντίθετα, η δέσμευση της Κυβέρνησης είναι να μην μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις.

                                                 Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: