DEH

DEH

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ





Κύριε Περιφερειάρχη,

Δυστυχώς ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού που προσβάλει τόσο την ιδιότητα σας ως περιφερειάρχη της μεγαλύτερης  περιφέρειας του ΔΕΔΔΗΕ, όσο και την προσωπικότητα των εργαζομένων σε αυτόν. Αναφερόμαστε στην άνανδρη επίθεση που δέχθηκε γυναίκα συνάδελφος μας με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο της, αλλά και απειλών, άκουσον άκουσον, κατά της ίδιας της ζωής της.
Πέρα του ότι είστε πλέον υπεύθυνος για οτιδήποτε και να της συμβεί το περιστατικό αυτό γίνεται η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός και μάλιστα με την δική σας ανοχή, από συγκεκριμένο εργολάβο όπου εκείνη την φορά θύμα του ήταν συνάδελφος υπομηχανικός επειδή… έκανε σωστά την δουλειά του.
Ελπίζουμε το περιστατικό αυτό να είναι και το τελευταίο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε στο ευχολόγιο αλλά αν χρειαστεί θα αναλάβουμε δράσεις κατά των υπαιτίων αλλά και αυτών που… περί άλλων τυρβάζουν.
Σας καλούμαι λοιπόν να επιληφθείτε του θέματος και να πράξετε τα δέοντα καταγγέλλοντας άμεσα τις πρακτικές του συγκεκριμένου εργολάβου και διακόψετε  οριστικά και διαπαντός την σύμβαση του με την εταιρία.
Όσο αφήνεται ατιμώρητο και ανεξέλεγκτο για τον εν λόγω κύριο αναλαμβάνεται  ακέραια την ευθύνη για ότι συμβεί από
εδώ και πέρα ενώ ταυτόχρονα είναι προφανές ότι υποθάλπετε  τέτοιες συμπεριφορές. 

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                          
                                                                                                           α/α

Δ.ΝΤΟΥΜΑΣ                                             Θ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: