DEH

DEH

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ: Και ξαφνικά μειώσεις στην ΔΕΗ με το καλημέρα της νέας κυβέρνησης;

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση προτίθεται να μειώσει τον μισθό του Γ. Γραμματέα υπουργείων 3.350 ευρώ.
Ως γνωστών με νόμο της κυβέρνησης ΓΑΠ ο μισθός του Γ.Γ είναι και το πλαφόν μισθού για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους μέσα σε αυτούς και οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ.
Αν λοιπόν ισχύσει ο νέος μισθός του Γ.Γ. ως πλαφόν ανώτατου μισθού (3.350 μικτά), αυτό σημαίνει πως αυτόματα θα έχουμε μειώσεις στους εργαζόμενους της ΔΕΗ.
Από αυτό το μέτρο, πέραν αυτών που θιγόταν εως σήμερα, θα θιγούν άμεσα οι εργαζόμενοι που είναι στο κλιμάκιο 3 και δουλεύουν ημερήσια βάση καθώς κι αυτή που είναι βάρδια στο κλιμάκιο 4.
Το παραπάνω θα είναι μια αρνητική εξέλιξη καθώς τη χαρά και την ευφορία που δημιούργησαν οι πρώτες δηλώσεις του υπουργού για την ΔΕΗ και την άρση της επίταξης, θα την διαδεχθεί η απογοήτευση.    
Εξ όσων γνωρίζουμε από την στιγμή που αυτό είδε το φως της δημοσιότητας, ο Αντιπρόεδρος του Σπάρτακου  Αρης βατάλης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Αν. Ελλ. ζήτησε ενημέρωση επ΄αυτού από το φορέα του, εκθέτοντας παράλληλα τους λόγους που το πλαφόν θα πρέπει να αποσυνδεθεί πλέον από την μισθοδοσία των εργαζόμενων στην ΔΕΗ, καθώς και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στην επιχείρηση και στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: