DEH

DEH

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: Σε ποιό γραφείο του κτιρίου της ΔΕΗ έβαλαν "σεκιουριτά'';

Τα επεισόδια και οι λογομαχίες στο γραφείο 121 ήταν σχεδόν σε καθημερινή βάση...
Από τον χαμό και τα παράπονα, τις φωνές και τις διαμαρτυρίες των πολιτών, εκεί στο γραφείο διακανονισμών της ΔΕΗ, στο κτίριο της Ακτής Δυμαίων, στο γραφείο νούμερο 121 αποφάσισαν να βάλουν σεκιουριτά.
Υπάλληλος εταιρίας φύλαξης βρίσκεται από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι στον  πρώτον όροφο του κτιρίου και αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχει εκεί, μόνο για να φυλάει το συγκεκριμένο γραφείο.
Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε,  η ΔΕΗ αποφάσισε να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση τους τελευταίους μήνες,  ύστερα από τις πολλές διαμαρτυρίες πολιτών που πηγαίνουν  εκεί αγανακτισμένοι για τους φουσκωμένους λογαριασμούς και την ρύθμιση των οφειλών  τους. Πολίτες που πάνω στην οργή τους τα έβαζαν ακόμα και με τους υπαλλήλους.
Τα επεισόδια  ήταν σχεδόν σε καθημερινή βάση και οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου γραφείου άκουγαν κάθε τόσο τα εξ αμάξης. Να σημειωθεί ότι από το γραφείο διακανονισμών υπολογίζεται ότι περνάει καθημερινά το μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών και των πελατών που μπαίνουν στο κτίριο της ΔΕΗ, στην Ακτή Δυμαίων… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: