DEH

DEH

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Ζητώ την άρση της επιστράτευσης των εργαζόμενων της ΔΕΗ»!

papadopoulos_mix2
Μεγάλη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει με το θέμα της παράτασης της επιστράτευσης των εργαζομένων της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε, επρόκειτο να αντιδράσει ο Υφυπουργός Υποδομών και Βουλευτής Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος.Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, άφησε να εννοηθεί πως έχει τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία, και πως οι αρμόδιοι πρέπει να προβούν σε συγκεκριμένες κινήσεις. Οι αποκλειστικές πληροφορίες από την Αθήνα άλλωστε, λένε πως τις τελευταίες μέρες, έχουν γίνει επαφές σε πολύ υψηλό επίπεδο, και το θέμα φαίνεται να παίρνει το δρόμο του.
Ο κ. Παπαδόπουλος μας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Γνωρίζοντας την προσπάθεια εκμετάλλευσης από πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και συνδικαλιστικούς φορείς,  αλλά και το γεγονός ότι οι αγώνες των εργαζομένων της ΔΕΗ και των συνδικάτων τους κατέδειξαν το αίσθημα της ευθύνης  απέναντι στην κοινωνία, παρά τις περιθωριακές κραυγές και στάσεις μεμονωμένων συνδικαλιστών, αναλαμβάνω πρωτοβουλία  και ζητώ από  τους αρμόδιους Υπουργούς την άρση της επιστράτευσης των εργαζόμενων της ΔΕΗ.
Πιστεύω πως η ενέργεια μου αυτή θα βοηθήσει τους εργαζομένους της ΔΕΗ, τις τοπικές κοινωνίες των ενεργειακών κέντρων αλλά και το σύνολο των πολιτών – καταναλωτών της χώρας»

Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια τις επόμενες ημέρες, καθώς η ενέργεια αυτή θα έχει άμεσες συνέπειες. Η διαφοροποίηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου για άλλη μία φορά από την κυβερνητική γραμμή, δείχνει πως υπάρχουν περιθώρια για πίεση, ειδικά σε κεφαλαιώδη ζητήματα όπως αυτό της επιστράτευσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: