DEH

DEH

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας για την αναβολή της κατασκευής της πέμπτης μονάδας της ΔΕΗ «ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5»

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την νέα παρακώληση που επιχειρείται στην κατασκευή της πέμπτης μονάδας της ΔΕΗ «ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5».
Πρόκειται για μία τεράστια επένδυση για την περιοχή και την Περιφέρειά μας, που θα έδινε ανάσα ζωής, τόσο στους χιλιάδες άνεργους που περιμένουν την κατασκευή της, ως μάννα εξ ουρανού για να μπορέσουν να απασχοληθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο και για τις επιχειρήσεις της περιοχής, αφού θα δώσει νέα πνοή σε μία τραγική συγκυρία, που τα λουκέτα πέφτουν το ένα πίσω από το άλλο.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία του για τα προσχώματα που μπαίνουν από «μεγάλα συμφέροντα», και εμποδίζουν την υλοποίηση ενός τεράστιου έργου-ανάσα για την περιοχή.
Ενώνουμε την φωνή μας με τους συνδικαλιστές της επιχείρησης και καλούμε την κυβέρνηση να αντιπαρέλθει τάχιστα τα όποια εμπόδια, και να υλοποιήσει
άμεσα το τεράστιο αυτό αναπτυξιακό έργο.
Τα όποια παιχνίδια των «αρπακτικών» ενάντια στην κατασκευή της μονάδας και του μέλλοντος της περιοχής δεν πρέπει για κανένα λόγο να περάσουν.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος     Χαρίλαος Τοσκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: