DEH

DEH

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ένταση ανάμεσα σε Αντωνιάδη- Αδαμίδη στη Μελίτη ενώπιον του Υφυπουργού- Αναβλήθηκε η σύσκεψη στον ΑΗΣ- Γεράσιμος Θωμάς: «Ο ΑΗΣ Μελίτης επιστρέφει στη μητρική ΔΕΗ»

Σκηνικό έντασης δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί στον ΑΗΣ Μελίτης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά.
Η προγραμματισμένη σύσκεψη στο διοικητήριο του ΑΗΣ αναβλήθηκε, καθώς λίγο πριν την έναρξή της ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, αποχώρησε εκνευρισμένος μετά την παρέμβαση του Βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Αντωνιάδη ο οποίος ουσιαστικά υποστήριξε πως «δεν υπάρχει ΓΕΝΟΠ, δεν υπάρχει Πρόεδρος, το συνδικάτο είναι εξαφανισμένο και αντιπολίτευση υπέρ της περιοχής κάνουμε εμείς».
Αυτή η αναφορά εξόργισε τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, ο οποίος αποχώρησε από την αίθουσα και παρά τις προσπάθειες συναδέλφων του ώστε να πέσουν οι τόνοι, επέμενε στην απόφασή του.
Ο Γιώργος Αδαμίδης λίγο πριν φύγει οριστικά από την αίθουσα έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους βουλευτές ότι η επόμενη επίσκεψη Υπουργού στην περιοχή δεν θα είναι ίδια: «Την ευγένειά μας κάποιοι την εισπράττουν ως αδυναμία».
Η σύσκεψη τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε, με τον Υφυπουργό εμφανώς προβληματισμένο να συνεχίζει την επίσκεψή του στο control του ΑΗΣ Μελίτης, όπου σε συνομιλία του με εργαζόμενο ανακοίνωσε πως η Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε. που είχε δημιουργηθεί με το νόμο της αποεπένδυσης, θα καταργηθεί και η μονάδα επιστρέφει στη μητρική ΔΕΗ.
Ο Γεράσιμος Θωμάς εν συνεχεία και εκτός προγράμματος, επισκέφθηκε το Ορυχείο της Αχλάδας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής.

e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: