DEH

DEH

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Μητσοτάκης: Σε μπαταρία της Ευρώπης μπορεί να εξελιχθεί η Ελλάδα δεδομένου του ηλιακού και αιολικού δυναμικού της χώρας

Την δυνατότητα της Ελλάδας να μετατραπεί σε «μπαταρία» της Ευρώπης, αξιοποιώντας το μεγάλο δυναμικό που διαθέτει σε ηλιακή και αιολική ενέργεια, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που πραγματοποιείται στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε δημόσια συζήτηση με τον υποψήφιο για την προεδρία της
Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάλφρεντ Βέμπερ.
Στην παρέμβαση του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέπτυξε τις προτεραιότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επόμενη μέρα, υπογραμμίζοντας την σημασία να παρθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα στηρίξουν μια στέρεη ανάπτυξη για την εθνική οικονομία, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.
Από την πλευρά του, ο κ. Βέμπερ εκτίμησε ότι το 2019 θα είναι πολύ σημαντική χρονιά για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χώρα μας  και ο Πάμπλο Κασάδο στη Ισπανία θα γίνουν πρωθυπουργοί. «Ανταγωνίζονται ποιος θα είναι ο πρώτος που θα γίνει πρωθυπουργός στη χώρα του. Έχουν καλή προοπτική και καλά προγράμματα για τις χώρες τους», ανέφερε ο ίδιος.
energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: