DEH

DEH

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Νέα υπηρεσία της ΔΕΗ για έκδοση μηναίων λογαριασμών

Με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών αλλά και την μείωση των κακοπληρωτών η ΔΕΗ προσφέρει τη δυνατότητα μηνιαίας εξόφλησης των λογαριασμών μέσω της υπηρεσίας e-bill.
Η υπηρεσία e-bill έχει αναβαθμιστεί από το καλοκαίρι του 2017, έτσι ώστε οι νέοι χρήστες να έχουν αυτόματη πρόσβαση, με ασφάλεια, στους λογαριασμούς ρεύματος όλων των ακινήτων που οι λογαριασμοί εκδίδονται στο όνομά τους.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για λήψη μόνον ηλεκτρονικού λογαριασμού ή και μηνιαίου λογαριασμού, αντί διμηνιαίου, σε όσους το επιθυμούν.

Ποια είναι τα οφέλη

• Λήψη λογαριασμού σε μηνιαία βάση
• Ηλεκτρονική αρχειοθέτηση λογαριασμών
• Ειδοποίηση για την έκδοση του λογαριασμού με e-mail ή και sms

Πώς λειτουργεί

1. Οι λογαριασμοί εκδίδονται κάθε μήνα αντί για κάθε 2 μήνες. Μέσα στο 4μηνο εκδίδονται 3 Έναντι λογαριασμοί και ένας Εκκαθαριστικός.
2. Ο Έναντι λογαριασμός του μήνα υπολογίζεται  λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό της κατανάλωσής σας, την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.
Τα ποσά υπέρ Δήμου υπολογίζονται αντίστοιχα βάσει των ημερών έκδοσης (π.χ. 30 ημερών).
3. Ο Εκκαθαριστικός λογαριασμός υπολογίζεται βάσει των ενδείξεων που λαμβάνονται από τον ΔΕΔΔΗΕ, αφού αφαιρεθούν τα ποσά που έχετε χρεωθεί για ρεύμα, στους ενδιάμεσους Έναντι λογαριασμούς.
4. Η πρόσβαση στους λογαριασμού σας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και διακόπτεται η αποστολή έντυπων λογαριασμών μέσω ταχυδρομείου.

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία

Εάν κάποιος είναι οικιακός πελάτης, επαγγελματίας ή έχετε επιχείρηση με διμηνιαία έκδοση λογαριασμών, πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω απλά βήματα:
– Εγγραφή στην υπηρεσία e-bill
– Επιλογή για λήψη μόνο Ηλεκτρονικού Λογαριασμού
– Επιλογή του Προγράμματος “Μηνιαίος Λογαριασμός”

Δεν υπάρχουν σχόλια: