DEH

DEH

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η ΔΕΗ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας της, ενώπιον αλλαγών και μετασχηματισμού που απορρέουν από την ανάγκη προσαρμογής στις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει ζήτημα αδιεξόδου ή κατάρρευσης της εταιρείας.

Η ΔΕΗ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας της, ενώπιον αλλαγών και μετασχηματισμού που απορρέουν από την ανάγκη προσαρμογής στις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει ζήτημα αδιεξόδου ή κατάρρευσης της εταιρείας. Μιλώντας σε εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας, ο επικεφαλής της ΔΕΗ αναφέρθηκε στην ανάγκη να διορθωθούν αδυναμίες και «οι προκλήσεις να μην μας φοβίζουν, αλλά να αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας».
Ο κ. Παναγιωτάκης σημείωσε, ακόμη, ότι ο Κανονισμός της ΔΕΗ, ήδη από το 1974, δεν προβλέπει διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, υπάρχει ισότητα στις αμοιβές, ενώ για πρώτη φορά δύο γυναίκες συμμετέχουν στο Συμβούλιο Διεύθυνσης της ΔΕΗ.
Σε χαιρετισμό της, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, επισήμανε ότι η διαφορά αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων στην Ελλάδα είναι μικρότερη σε σχέση με τον μέσο όρο της ΕΕ (12,5% έναντι 16%) και συμπλήρωσε πως ο αγώνας για την εξάλειψη των διακρίσεων είναι διαρκής και όχι μόνο στις αμοιβές.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι εργαζόμενες στα λιγνιτωρυχεία, Ολυμπία Παπαχαρισίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Δέσποινα Παπαδοπούλου, Ασπασία Μαχαίρα και Κωνσταντίνα Ξενοδημητροπούλου, χειρίστριες εκσκαφέων και βαρέων μηχανημάτων, στελέχη και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Εμπορίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: