DEH

DEH

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Οι εργαζόμενοι στήριξαν την παράταξη ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ/ΔΑΚΕ

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ με ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους να αναδεικνύονται νικητές της διαδικασίας, ενώ την ίδια στιγμή η μεγάλη συμμετοχή έρχεται να αποδείξει την εμπιστοσύνη που έχουν οι εργαζόμενοι στο συνδικάτο.
Με δεδομένα τα «κάτω από τη μέση χτυπήματα» που δέχθηκε η παράταξή μας, το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ για το ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ/ΔΑΚΕ (που κατάφερε να ενισχύσει σε πολύ μικρό ποσοστό τις δυνάμεις του) είναι ένα αποτέλεσμα που τιμά την παράταξη και δίνει λαβή για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα.
Οι εργαζόμενοι έχουν αποδείξει, διαχρονικά, την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας η οποία βρέθηκε να δίνει τον αγώνα της σε ένα περιβάλλον καθόλου «φιλικό» και ευνοϊκό.
Ωστόσο οι εργαζόμενοι:
  • Απέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση Εργαζομένων
  • Απέδειξαν τον σεβασμό τους στα στελέχη μας
  • Αναγνώρισαν την αξία της διαχρονικής μας παρουσίας και συνεισφοράς και μας ανέδειξαν σε θέση ευθύνης και συνέπειας.
Η Παράταξη του Κοινωνικού Ριζοσπαστικού Ξεκινήματος/Δημοκρατικών Ανεξάρτητών Κινήσεων Εργαζομένων, ευχαριστεί τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη τους και τους συγχαίρει για την αξιοπρέπεια με την οποία έφεραν σε πέρας την προετοιμασία και την ολοκλήρωση του εκλογικού αγώνα.
Περαιτέρω, ευχαριστεί τα στελέχη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο καθώς άοκνα και με ήθος ανταποκρίθηκαν στη δύσκολη διαδικασία.
«Πατώντας» στα γερά θεμέλια και στην ενότητα πάνω στα οποία «χτίσαμε» την παράταξη, αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αποδίδει το εκλογικό αποτέλεσμα και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα για αξιοπρεπείς εργαζόμενους, δυνατή επιχείρηση, φθηνή ηλεκτρική ενέργεια για τον Έλληνα Καταναλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: