DEH

DEH

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Κυβερνητική παρέμβαση στις εκλογές του σωματείου “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”, καταγγέλλει o Αθανάσιος Μάστορας

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής των μελών του Σωματείου Ηλεκτρικής Ενέργειας/ΔΕΗ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” στις εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων του συνδικάτου που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, απευθύνει και ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του “ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ” και επικεφαλής του ψηφοδελτίου
ΚΟΙΡΙΞΕ-ΔΑΚΕ, Αθανάσιος Μάστορας, ο οποίος καταγγέλλει μάλιστα ότι η σύμπραξη των παρατάξεων ΔΡΑΣΕ-ΑΡΚΕ (που πρόσκεινται σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα) έγινε με την ανάμιξη κυβερνητικών κλιμακίων στις εκλογές του σωματείου και αποσκοπεί στο να  μην πάρει την πρωτιά το ψηφοδέλτιο ΚΟΙΡΙΞΕ-ΔΑΚΕ.
Μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» ο κ. Μάστορας ανέφερε ειδικότερα τα εξής: «Οι εκλογές του “ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ” διεξάγονται εν μέσω της δίνης των αρνητικών γεγονότων για την ενέργεια στην πατρίδα μας, σε μια κομβική στιγμή για τη ΔΕΗ, και θα στείλουν ένα μήνυμα σε όλους όσους ασχολούνται με τη διαδικασία της αποεπένδυσης της ΔΕΗ και κυρίως στην κυβέρνηση που προσπαθεί να ξεπουλήσει την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας. Καλούμε για τη μέγιστη συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές του συνδικάτου και αναμένουμε να συμμετέχει το μέγιστο ποσοστό των μελών, γιατί θεωρούμε ότι οι συνάδελφοι είναι καλά ενημερωμένοι γι’ αυτά που έρχονται και πρέπει να δώσουν δύναμη στο συνδικάτο να αντιπαλέψει όλα αυτά τα αρνητικά που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Ο κ. Μάστορας δήλωσε επίσης ότι «σύμφωνα και με δημοσιεύματα (protothema.gr) που είδαν το φως της δημοσιότητας και σε πανελλαδικό επίπεδο, δικαιώνεται η θέση του ΚΟΙΡΙΞΕ-ΔΑΚΕ ότι πίσω από τη συνεργασία των παρατάξεων ΔΡΑΣΕ-ΑΡΚΕ όντως υπάρχει εμπλοκή κυβερνητικών και άλλων παραγόντων στις εκλογές του ”ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ”, ώστε να αμφισβητηθεί η πρώτη θέση που διεκδικεί το ΚΟΙΡΙΞΕ-ΔΑΚΕ. Αποκαλύπτεται ότι υπάρχει ενεργή εμπλοκή και του υπουργείου Ενέργειας να κατατεθεί το νομοσχέδιο για την πώληση μονάδων μετά τις εκλογές του “ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ “και γίνεται πλέον καταφανής η θέληση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο ξεπούλημα της ΔΕΗ. Εδώ υπάρχει ισχυρό παιχνίδι για να μην πάρει την πρωτιά το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ.»

e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: