DEH

DEH

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. – Δ.Ε.Η. Α.Ε.: Οργανωμένη και ενορχηστρωμένη αντίδραση των παρηκμασμένων και χορηγούμενων Συνδικαλιστικών Στελεχών του παρασκηνίου και της κλίκας

perifereiako
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
τον τελευταίο καιρό με ανακοινώσεις ή καταγγελίες το Συνδικάτο μας προσπάθησε με τα μικρά του όπλα να ενημερώσει ή να παρέμβει για αδικίες που υφίστανται συνάδελφοι εργαζόμενοι, μέλη ή όχι του Συνδικάτου μας.
Παράλληλα καλέσαμε σε ενότητα την πλειάδα των Συνδικαλιστικών Στελεχών και εργαζομένων, αν όχι στην οργανωτική δομή που είναι η επιθυμία των μελών μας και του Δ.Σ. του Συνδικάτου μας, τουλάχιστον στην Δράση.
Τι αποκομίσαμε;
Την οργανωμένη και ενορχηστρωμένη αντίδραση των παρακμασμένων και χορηγούμενων Συνδικαλιστικών Στελεχών του παρασκηνίου και της κλίκας.
Την απάντηση τους στο κάλεσμα μας την ακούμε από μικρά ή μικρομεσαία στελέχη τους στους χώρους εργασίας.
Την δε αντίδραση τους με προετοιμασία εκλογών για ανανέωση της θητείας τους (των ιδίων δηλαδή όπου είναι σήμερα), την μέθοδο της αντίδρασης.
Η ίδια. Φόβος.
Διασπορά ψευδών ειδήσεων – ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑν δεν είμαστε εμείς.
Απειλές ένα βουνό.
Αν δεν είστε μέλη του Συνδικάτου μας;
Δεν θα πάρετε αύξηση.
Αν δεν είστε μέλη μας;
H ΓΕΝΟΠ δεν θα υπογράψει σύμβαση για εσάς. Άρα θα είστε έξω από κανονισμούς και καταστατικά της ΔΕΗ.
 
Η ντροπή ξένη λέξη στους παρακμασμένους εγκάθετους.
Το ψέμα σύννεφο, ο φόβος στους εργαζόμενους.
Το όπλο τους;
Φυσικά συνάδελφοι και δεν ισχύουν όσα διαδίδουν τα παπαγαλάκια της ελίτ της Συνδικαλιστικής νομενκλατούρας της περιοχής μας. Δεν ξέρουν, τι δεν ξέρουν νομίζοντας ότι τα ξέρουν όλα.
Η ξετσιπωσιά ήπια λέξη.
Ένα να ξέρουν, όσοι πίσω από τις πλάτες των εργαζομένων επεξεργάζονται ΕΣΣΕ μόνον για τις δικές τους Συνδικαλιστικές ελευθερίες και προνόμια, θα μας βρουν απέναντι τους.
Μην τους πιστεύετε, φυσικά και δεν ισχύουν όσα άσχετα διαδίδονται με την μέθοδο του ψιθύρου. Πυκνώστε τις τάξεις του Συνδικάτου μας και η φωνή και η θέληση σας θα εκφράζεται με διαφάνεια, καθαρότητα και ειλικρίνεια.
Κλείστε τα αυτιά σας σε κάθε πολιτικάντη, εκβιαστή, παπαρολόγο.
Δυστυχώς με τις τελευταίες ΕΣΣΕ την νύφη την πληρώσαμε όλοι και όχι μόνον οι φωστήρες Συμφεροντάκηδες που την υπόγραψαν. Εξάλλου, αντιληπτό γίνεται γιατί και στην Ομοσπονδία δεν θέλουν να μας εγγράψουν αλλά και γιατί δεν απαντάνε στα καλέσματα μας.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!
 
Υ.Γ.: Φτάνει πια να εκβιάζετε και να κοροϊδεύετε τους συναδέλφους με ψέματα για ψηφοθηρικούς λόγους (εκλογές) και όχι μόνον

Δεν υπάρχουν σχόλια: