DEH

DEH

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Η ΔΕΗ έκοψε λόγω χρεών το ρεύμα στο κέντρο ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου

Η ΔΕΗ έκοψε λόγω χρεών το ρεύμα στο κέντρο ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου

Οι υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ «πλήρωσαν» τις οφειλές των συστεγαζόμενων γραφείων στο 17 ορόφων κτίριο

Χωρίς ρεύμα έμεινε νωρίτερα για περίπου μια ώρα το κέντρο ελέγχου επιχειρήσεων και το κέντρο ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου, καθώς η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο κτήριο επί της οδού Κηφισίας 32, όπου στεγάζονται.

Το πρόβλημα προέκυψε επειδή στο πολυόροφο κτίριο που
στεγάζονται οι δυο φορολογικές υπηρεσίες υπάρχουν και άλλα γραφεία, κάποια από τα οποία έχουν σταματήσει να πληρώνουν τη ΔΕΗ από το 2013, θεωρώντας δεδομένο ότι θα τη “γλυτώσουν” τη διακοπή λόγω... συγκατοίκησης με υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.  Ωστόσο, η ΔΕΗ προχώρησε κανονικά σε διακοπή της ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα και οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών παρότι δεν υπάρχει οφειλή από την πλευρά τους. Κι αυτό γιατί για το κτίριο των 17 ορόφων υπάρχει μόνον ένα κοινό ρολόι.

Και μπορεί μετά τα τηλεφωνήματα που “έπεσαν” η ηλεκτροδότηση να αποκαταστάθηκε, ωστόσο, το πρόβλημα αναμένεται να επανέλθει, αν δεν καταβληθούν οι οφειλές. Ωστόσο, για να μην μείνουν στο σκοτάδι και οι υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ που δεν χρωστούν, αποφασίστηκε να μπει και δεύτερο ανεξάρτητο ρολόι...


 newmoney.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: