DEH

DEH

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Αντάλλαξαν τη Ράπτη με τον Άδωνι στο Α΄θερινό τμήμα της Βουλής για την ψηφοφορία της ΔΕΗ!


Αδωνις-Γεωργιαδης-Ελενα-Ραπτη

Και έγινε πανικός …

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Α΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής κατά τη δεύτερη και τελευταία μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ, με αφορμή την αντικατάσταση της βουλευτού της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. Η εισηγήτρια των ΑΝ.ΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για πανικό της κυβέρνησης στο ενδεχόμενο να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο, προκαλώντας την άμεση απάντηση του κ. Γεωργιάδη.
«Έχουμε μια βουλευτή που κατηγορεί για συνωμοσίες. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με το νομοσχέδιο. Η βουλευτής είχε ένα πρόβλημα υγείας και ζήτησα πράγματι να την αντικαταστήσω γιατί με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ αυτή τη μεταρρύθμιση. Έγινε ότι προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής» αντέτεινε ο κ. Γεωργιάδης.
Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πατάει σε δύο βάρκες» σε σχέση με το δημοψήφισμα, καθώς δεν θέλει να αναδείξει ότι αποδέχεται την ανάγκη να περάσει η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας σε ιδιώτες και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ έχει αναδείξει την ιδεολογική σύγχυση του.
Στη συζήτηση του νομοσχεδίου αναμένεται να κάνουν παρέμβαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση προανήγγειλε ότι θα καταθέσει πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: