DEH

DEH

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Έκκληση Δένδια για να μην προχωρήσει σε απεργία η ΔΕΗ

Ο υπουργός κάλεσε τα συνδικαλιστικά σωματεία της ΔΕΗ να μην κάνουν οτιδήποτε που θα δημιουργήσει προβλήματα στην αγορά και στον επιχειρηματικό κόσμο. Η ελληνική οικονομία όπως είπε ο υπουργός δεν αντέχει και άλλα προβλήματα τη στιγμή που ο τουρισμός πάει καλά.
Έκκληση Δένδια για να μην προχωρήσει σε απεργία η ΔΕΗ -Συνάντηση με τους εμπόρους
Έκκληση προς τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ να μην προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις απεύθυνε πριν από λίγο ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Δένδιας μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΕΣΕΕ.
Ο υπουργός κάλεσε τα συνδικαλιστικά σωματεία να μην κάνουν οτιδήποτε που θα δημιουργήσει προβλήματα στην αγορά και στον επιχειρηματικό κόσμο. Η ελληνική οικονομία όπως είπε ο υπουργός δεν αντέχει και άλλα προβλήματα τη στιγμή που ο τουρισμός πάει καλά.
Σε ότι αφορά τη συνάντηση με το προεδρείο των εμπόρων ο υπουργός σημείωσε ότι ο στόχος της πολιτικής ηγεσίας είναι να μεταφερθεί ρευστότητα και μέσω του ΕΣΠΑ στη μαχόμενη για την επιβίωσή της επιχείρηση όπως είπε.
Τόνισε παράλληλα ότι «πρέπει να προσπαθήσουμε να διασώσουμε τις επιχειρήσεις. Αυτός είναι ο δρόμος για να εμποδίσουμε την αύξηση της ανεργίας και να την μειώσουμε.»
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης, ανέφερε ότι ο υπουργός έδειξε τη διάθεση να ενημερωθεί και να συζητήσει για την επιβίωση της επιχείρησης. Για να συμπληρώσει βρήκαμε ένα σύμμαχο αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης. Ο κ. Κορκίδης αναφερόμενος στον υπουργό είπε «όλοι μας είμαστε στη διάθεση του υπουργείου.»

της Αλεξάνδρας Γκίτση
http://www.euro2day.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: