DEH

DEH

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Νέες υπηρεσίες για το προσωπικό από τον συνεταιρισμό της ΔΕΗ

Νέες υπηρεσίες για το προσωπικό από τον συνεταιρισμό της ΔΕΗ

Μεγάλες συνεργασίες ανακοίνωσε ο προμηθευτικός συνεταιρισμός της επιχείρησης - Νέα λειτουργική βάση και περιορισμός των εξόδων οι στόχοι

Νέες μεγάλες συνεργασίες που αφορούν στο κομμάτι στο κομμάτι της υγείας – διάτροφής – αναψυχής – τηλεφωνίας κ.α και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των μελών της  ανακοίνωσε ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού Δ.Ε.Η. Παράλληλα στη προσπάθεια  να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση για τα μέλη της σε όλη την επικράτεια δημιουργήθηκε web site ενώ προσεχώς αναμένεται να ανακοινωθούν και νέες ενδιαφέροντες συνεργασίες.

«Πρωτίστως προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε σε νέα οργανωτική βάση στοχεύοντας στη βελτίωση των υπηρεσιών μας με ταυτόχρονο περιορισμό των λειτουργικών μας εξόδων» αναφέρει στο protothema.gr o πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ιωάννη Αβραμίδης. Για να συμπληρώσει: «Από την άλλη μεριά κινηθήκαμε στη κάλυψη των οικονομικών μας υποχρεώσεων έναντι του Ελληνικού Δημοσίου και στον διακανονισμό των οφειλών μας ως προς τους κύριου προμηθευτές μας».

Τώρα σκοπός των ανθρώπων του Συνεταιρισμού Προσωπικού της Δ.Ε.Η είναι η ανάπτυξη και η στήριξή του τόσο από τα πρωτοβάθμια Σωματεία όσο και από τις Ομοσπονδίες Εργαζομένων και Συνταξιούχων παροτρύνοντας όλα τα μέλη τους να γίνουν και μέλη του Συνεταιρισμού.

Ο στόχος, όπως σημειώνουν, θα επιτευχθεί ενοποιώντας όλες τις εμπορικές τους δραστηριότητες και εκμεταλλευόμενοι την οργάνωση και την εμπειρία του Συνεταιρισμού σε όφελος τελικά των εργαζομένων της Δ.Ε.Η.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: