DEH

DEH

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ως είχε δεσμευτεί, τροποποιώντας το καταστατικό του είναι πλέον σε θέση να δέχεται τους εργαζόμενους συναδέλφους (8μηνίτες) ο οποίοι μπορούν να εγγράφονται στο σωματείο για να εκπροσωπούνται.
Με δεδομένο και το γεγονός ότι από σήμερα Τρίτη 1 Απριλίου δεν υπάρχουν Συλλογικές Συμβάσεις λόγων λήξης της Μετενέργειας και όλες οι συμβάσεις μετατρέπονται σε ατομικές, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε
ενημέρωση – συζήτηση για τα βήματα που θα ακολουθηθούν προκειμένου να υπογραφεί Σύμβαση Εργασίας για το έκτακτο προσωπικό.
Είναι γνωστό ότι το θέμα αντιμετωπίστηκε από τον Ιούλιο του 2013 όταν αποτρέψαμε τις συμβάσεις των 586 ευρώ (μεικτά) και προχωρήσαμε σε μία συμφωνία με ελευθεριότητα από τη ΔΕΗ  (750 ευρώ, μεικτά) τα οποία βεβαίως και  δεν μας ικανοποιούν.
Στόχος είναι για την ίδια κατηγορία και την ίδια ειδικότητα, με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας με το τακτικό προσωπικό, να υπάρχει η αντίστοιχη αμοιβή.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ στην Πτολεμαΐδα και συμμετοχή  σας κρίνεται απαραίτητη καθώς θα καθορίσει το αποτέλεσμα.


Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε



Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας


Γιώργος  Αδαμίδης                                      Αθανάσιος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια: