DEH

DEH

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ: Σε ομολογιακό δάνειο που θα καλύψει και την “Πτολεμαΐδα 5” προχωρά η ΔΕΗ

karalefteris


Επαναφορά του θέματος της δωρεάν τηλεθέρμανσης στην περιοχή και θέση για το εκλογοαπολογιστικό  συνέδριο της ΓΕΝΟΠ

Σε σημαντικές ανακοινώσεις προέβη το μέλος του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ και της ΔΕΗ Παντελής Καραλευθέρης, κατά την παρουσία του στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σπάρτακου.
Συγκεκριμένα τόνισε ότι η ΔΕΗ «προσανατολίζεται σε ομολογιακό δάνειο που θα φέρει χρήματα στην επιχείρηση και θα της δώσει τη δυνατότητα να βγει με μεγαλύτερο αέρα στην αγορά». Όπως δήλωσε ο κ. Καραλευθέρης μέρος του ομολογιακού δανείου
υπάρχει η πρόταση να δοθεί για την εξυπηρέτηση του δανείου για τη χρηματοδότηση της πρώτης μεγάλης καταβολής του Φεβρουαρίου του 2015 για τη νέα μονάδα Πτολεμαίδα 5».
Ο κ. Καραλευθέρης επανέλαβε επίσης την πρόταση που επανέφερε στο δ.σ. της επιχείρησης για την παροχή δωρεάν τηλεθέρμανσης στην περιοχή.
Τέλος, σε ότι αφορά στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ τόνισε ότι «πρέπει να συμφωνήσουμε ότι δεν γίνεται η ΓΕΝΟΠ να απουσιάζει από τις εξελίξεις αυτές. Πρέπει το συνδικάτο να είναι βασικός συνομιλητής και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε συνέδριο και να καταλάβουμε παρατάξεις και σωματεία ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος».

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, με απαραίτητη τη χρήση ενεργού συνδέσμου. Διαβάστε περισσότερα http://e-ptolemeos.gr/?p=76374#ixzz2yJL9sDDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: