DEH

DEH

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Καραγιαννίδη Χρήστου και του υποψήφιου περιφεριάρχη της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Μ.-Θ Μορφίδη Κώστα στον ΥΗΣ Θησαυρού Νέστου

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Καραγιαννίδης Χρήστος και ο υποψήφιος περιφεριάρχης της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Μ.-Θ Μορφίδης Κώστας πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Θησαυρού.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους συνομίλησαν με τους εργαζόμενους του Σταθμού. Στη συζήτηση κυριάρχησε το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου σε ιδιώτες με εξευτελιστικό αντίτιμο.
Τόσο ο Χρήστος Καραγιαννίδης όσο και ο Κώστας Μορφίδης δεσμεύτηκαν απέναντι στους εργαζόμενους ότι όταν θα έρθει ο Σύριζα στην κυβέρνηση θα ακυρώσει τις συμβάσεις της υποτέλειας και το δημόσιο θα ανακτήσει τον έλεγχο της ΔΕΗ.
Ο Σύριζα στέκεται αλληλέγγυος με κάθε τρόπο εντός και εκτός της Βουλής και θα αγωνιστεί για να αποτρέψει μαζί με τους εργαζόμενους την πώληση της ΔΕΗ.
Στη συνέχεια περιόδευσαν στις εγκαταστάσεις του Φράγματος και πραγματικά αυτό που αντίκρισαν δεν μπορεί να αποτυπωθεί τόσο με οικονομικούς όρους όσο και με εργασιακούς για τα πολλά έτη που απαιτήθηκαν για να στηθεί αυτό το έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: