DEH

DEH

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δυναμική παρέμβαση εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ απέτρεψε τη συνεδρίαση

Προπομπός λεηλασίας του Ομίλου ΔΕΗ, ο ΑΔΜΗΕ

DSC00005 1
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μαζί με τα σωματεία-μέλη της και δεκάδες εργαζόμενους απέτρεψαν την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ που θα αποφάσιζε για την έγκριση του τεύχους της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την πώληση του ΑΔΜΗΕ, του Εθνικού Δικτύου Μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
Μια απόφαση του Δ.Σ. που θα προσφέρει μια βασική υποδομή στρατηγικού χαρακτήρα ως "δώρο" στους ιδιώτες είναι καταδικασμένη στη συνείδηση των εργαζομένων και των συνταξιούχων της ΔΕΗ και στο σύνολο του Ελληνικού λαού και η πρόθεση της διοίκησης να πραγματοποιήσει τη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη δείχνει ότι η συγκυβέρνηση έχει αποφασίσει να ξεπουλήσει «όπως- όπως» και «όσο- όσο» τα Δίκτυα Μεταφοράς Η/Ε.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα ακυρώσει, νομικά και συνδικαλιστικά, οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκλισης του ΔΣ της ΔΕΗ.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι στον Ομιλο ΔΕΗ θα μπουν εμπόδιο σε κάθε επιχείρηση συρρίκνωσης και απαξίωσης της πρώτης βιομηχανικής εταιρίας της χώρας.
Οι εργαζομενοι στη ΔΕΗ υπενθυμίζουν τις δεσμεύσεις του Προέδρου της ΔΕΗ κ.Ζερβού στο 34ο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ότι τα "Δίκτυα μεταφοράς δεν αλλάζουν ιδιοκτησιακό καθεστώς και οι λιγνιτικές και υδραυλικές μονάδες δεν εκποιούνται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: