DEH

DEH

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Υποψήφιος ευροβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία εκτός του Αν Νίκου Δ/ντη Κλάδου ΛΚΔΜ και ο Εκρπόσωπος των Εργαζόμενων Π. Καραλευθέρης μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ - Δυσκολίες για την ΠΑΣΚΕ του Αδαμίδη στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ με ηχηρές παραιτήσεις

Εκτός από τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Βοηθό Διευθυντή ΛΚΔΜ  Αντώνη Νίκου, υπάρχει περίπτωση να δούμε κι ακόμη ένα πρόσωπο από την περιοχή μας στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο γνωστός συνδικαλιστής της ΔΕΗ Παντελής Καραλευθέρης, διεκδικεί με αξιώσεις…και με τις ευλογίες του Γιώργου Δακή, μία ακόμη(;) θέση στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο. Μάλιστα, ο νυν περιφερειάρχης, ακούγεται, πως, το τελευταίο διάστημα, έχει δώσει περισσότερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα , παρά σε εκείνη του κ. Νίκου, τον οποίο, είναι λογικό να επιθυμεί εκ νέου στο ψηφοδέλτιό του στην περιφέρεια, αν, υποθέσεις κάνουμε, «στραβώσει» κάτι …την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μαθαίνουμε πως οι Τσιρώνας Γιάννης, Λαγιώτης Δημήτριος και Κερδεμελίδης Κώστας, παραιτήθηκαν από συνδικαλιστές του Σπάρτακου αλλά κι από μέλη της παρατάξης της ΠΑΣΚΕ στο Σωματείο. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τη μη στήριξή τους από τον Γιώργο Αδαμίδη στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης καθώς κι από τη στάση του σωματείου απέναντι στις προθέσεις της συγκυβέρνησης στο θέμα της πώλησης της ΔΕΗ.
 
Από τον Παρατηρητή του  kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: