DEH

DEH

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κοινός συκοφάντης και ψεύτης ο πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ από το μέλος της ΓΕΝΟΠ Γιάννη Μανέ

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Τηλεοπτικού Σταθμού FLASH TV, ο Πρόεδρος του Σπάρτακου κατήγγειλε ότι, στις απεργίες του Νοεμβρίου 2012 υπήρχαν μέλη του Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που δεν απεργήσανε.

Όταν του έγινε διευκρινιστική ερώτηση εάν υπάρχουν και από την περιοχή μας μέλη του Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που δεν απεργήσανε δεν απάντησε ξεκάθαρα αφήνοντας υπονοούμενα.
Αντί εκείνη την στιγμή να κάνει την αυτοκριτική του για την δική του συμμετοχή στην απεργία, για το ταξιδάκι αναψυχής στον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, ενώ σε όλες τις προηγούμενες απεργίες βρισκότανε εκ’ δεξιών του Φωτόπουλου στον ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (βλέπε κάμερες) προσπαθεί να διαβάλει το συνδικαλιστικό κίνημα.
Επειδή είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, προκαλώ τον Αδαμίδη εάν έχει τα όποια επίσημα στοιχεία για την Απεργία του Νοεμβρίου, για απεργοσπάστες μέλη του Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, όχι μόνο για τα μέλη του Λεκανοπεδίου, αλλά και για όλο το Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, να τα καταθέσει δημοσίως και δεσμεύομε ότι, θα απαιτήσω να είναι θέμα προς συζήτηση στο επόμενο Δ.Σ.
Εάν δεν το κάνει τότε είναι ένας κοινός συκοφάντης και ψεύτης.
 
Μανές Ιωάννης
Μέλος Δ.Σ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: