DEH

DEH

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πρόεδρος του “Σπάρτακου” για το κατά Μανέ (ΔΥΣ)ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Συνεπαρμένος από το δέος –δεν εξηγείται αλλιώς- που του προκαλεί η ιδέα και μόνο ότι θα πάρει στυλό και χαρτί για να βγάλει στη δημοσιότητα ένα ακόμα (δυσ)ανάγνωσμα, ο κ. Μανές ή δεν κατάλαβε τι διάβαζε στην απάντησή μου ή επέλεξε –και πάλι- να κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Δυστυχώς για τον κ. Μανέ είναι ακατάληπτο το γεγονός ότι στην περίπτωση της καταγγελίας που έκανα, τα στοιχεία που τόσο
απεγνωσμένα ζητά, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου οφείλουν να εξετάσουν και να ανακοινώσουν.
Αντί λοιπόν να πελαγοδρομεί και να εκτίθεται, καλό θα ήταν να σηκώσει τα μανίκια και να πράξει τα αυτονόητα, που έτσι κι αλλιώς υποχρεούται να πράξει.
Τη δε καραμέλα της δήθεν υπονόμευσης και του διχασμού που πιπιλίζουν εκεί στη ΓΕΝΟΠ, ας την καταπιούν καλύτερα και ας ασχοληθούν με αυτά τα σοβαρά, τα οποία ενώ δεν κουράζονται να τα επικαλούνται (ξε-πούλημα ΔΕΗ, αβεβαιότητα κ.ο.κ.), στην πράξη ….. NADA!!
Τέλος, η αναφορά του κ. Μανέ στους μύθους του Αισώπου, δεν μπορεί παρά να με πείθει ότι τους γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και τους έχει πρώτη θέση στη μνήμη του. Ας κάνει όμως τον κόπο να ανατρέξει σε μερικούς από αυτούς (σημειώνω ότι η επιλογή των τίτλων ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαία):
«Ο Δουλευτάρης κι ο Ακαμάτης», «Το Άλογο, το Βόδι, ο Σκύλος και ο Άνθρωπος», «Η Χελώνα που ήθελε να πετάξει», «Ο Γάτος και τα ποντίκια», «Η Αλεπού και τα σταφύλια».
Υ.Γ.: Επειδή ποτέ δεν έχω υπάρξει συκοφάντης, δηλώνω ότι αν ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ δεν πράξετε τα αυτονόητα στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας, προφανώς (και μόνο στο πλαίσιο της διαδικασίας του Διοικητικού Συμβουλίου) θα ανακοινώσω τα ονόματα όσων δεν συμμετείχαν στην απεργία και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.-


Γιώργος Αδαμίδης
Πρόεδρος ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: