DEH

DEH

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ με τους αγρότες


Η ένωση Τεχνικών ΔΕΗ του Ν. Τρικάλων συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και δίνει το αγωνιστικό το πάρων στα μπλόκα του Αγώνα και της Αξιοπρέπειας! Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των αγροτών και των οικογενειών τους για να μείνουν στον τόπο τους, για να μην ξεριζωθούν από τα χωράφια τους.
Τα προβλήματα των αγροτών είναι τα ιδία που αντιμετωπίζει και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία . Οι πολιτικές της φτώχιας και του κοινωνικού μαρασμού είναι που προκαλούν αγανάκτηση στους αγρότες, στους εργαζόμενους και συνολικά στη κοινωνία.
Η τρικομματικη κυβέρνηση σαρώνοντας μισθούς, συντάξεις,

δικαιώματα και εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών, διαλύει (αφού ξεπούλησε πρώτα την αγροτική τράπεζα) τη βάση της πραγματικής οικονομίας όπως είναι αυτός του πρωτογενή τομέα παραγωγής!
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και για τα οποία δε φέρουν ευθύνη δεν λύνονται με τον κυβερνητικό αυταρχισμό ούτε με την ποινικοποίηση αγώνων, αλλά μέσα από διάλογο, και πάνω απ' όλα με σεβασμό στον αγροτικό κόσμο.
Επίσης κάνουμε σαφές ότι η όποια προσπάθεια των κυβερνώντων για τη δημιουργία κλίματος κοινωνικού αυτοματισμού-κανιβαλισμού - όπως έγινε και με τις δικές μας κινητοποιήσεις - προκειμένου να περάσουν την σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης εδώ δεν πρόκειται να περάσει!!

Στον κυβερνητικό αυταρχικό ολοκληρωτισμό εμείς προτάσσουμε την Αλληλεγγύη και την Ενότητα ως το μόνο όπλο και ελπίδα για την νίκη της εργατιάς και της αγροτιάς
Ο αγώνας για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην αξιοπρεπή ζωή και εργασία συνεχίζεται!

http://vathiprasino.blogspot.gr/2013/02/blog-post_5205.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: