DEH

DEH

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Σπάρτακος»: «Δικαίωση στο αίτημα για πληρωμή ασφαλίστρων μεσω τραπέζης-Τέλος στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων»!

Για ένα ζήτημα πολύ σημαντικό, που εκτιμούμε ότι θα ανακουφίσει άμεσα τους ασφαλισμένους στη ΔΕΗ και θα κάνει περισσότερο λειτουργική τη λειτουργία των Πολυιατρείων μας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δικαιώνεται σε ένα ακόμα αίτημα / πρότασή του. Πρόκειται για την πρόταση που το Σωματείο είχε καταθέσει στο ΤΑΥΤΕΚΩ για την πληρωμή των ιατρικών δαπανών των ασφαλισμένων μέσω τραπεζικών λογαριασμών, ώστε να παύσουν ο συνωστισμός, η ταλαιπωρία, ο εκνευρισμός και οι ατέλειωτες ουρές που μέχρι τώρα δημιουργούνταν στα ΠΕΚΑ.
Εφεξής, οι δαπάνες θα κατατίθενται στους λογαριασμούς και δεν θα απαιτείται η παρουσία των
 ασφαλισμένων προκειμένου να διεκπεραιώσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία, που μέχρι τώρα δημιουργούσε τριτοκοσμικές συνθήκες στα ταμεία των Πολυιατρείων και πλείστα προβλήματα στις συναλλαγές. Την παρούσα χρονική στιγμή, ο νέος τρόπος για τη συγκεκριμένη υπηρεσία εφαρμόζεται ήδη στο ασφαλιστικό της Κοζάνης, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει και στην Πτολεμαΐδα, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των συναδέλφων στο νέο σύστημα.

Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τα υπόλοιπα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τη στελέχωση των ιατρείων της ΔΕΗ, τις ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό, τα σκευάσματα και τα μηχανήματα, κάτι που σημαίνει παροχή υποβαθμισμένων υπηρεσιών και ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα συνεχίσει τις οχλήσεις – παρεμβάσεις του για τα θέματα αυτά, ευελπιστώντας ότι σύντομα θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: