DEH

DEH

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...

"Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της ΔΕΗ διέκοψαν σήμερα τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΤΑΥΤΕΚΩ και πραγματοποίησαν κατάληψη της αίθουσας διαμαρτυρόμενοι για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ασφαλιστικός φορέας".

Καλά δεν προλάβαμε να γράψουμε για επικοινωνιακά κόλπα και οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ προχώρησαν σε κατάληψη του ΤΑΥΤΕΚΩ.
Για να δούμε λοιπόν θα υπάρξει και το σχετικό βίντεο για να διαπιστώσουμε αν ο Φωτόπουλος και η παρέα του είχαν τον ίδιο καταγγελτικό λόγο όπως έκαναν και επί Αθανασόπουλου ή έκαναν πάλι το παγόνι και τελικά υποχρεώθηκαν σε αυτή την ενέργεια για να μην τους πάρουν οι εργαζόμενοι με τις πέτρες.
ΑΠΟ ΔΕΗ-REPORTER


Εν. Εργ. ΔΕΗ: Δεν ξέρουμε αν έκαναν το παγώνι ή τους πάρουν με τις πέτρες. Ενα ξέρουμε !!!

Δ.Α.Κ.Ε. - ΔΕΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ

''Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ πρέπει άμεσα να πάρει πρωτοβουλία και να προχωρήσει σε δυναμικές δράσεις, πιέζοντας την κυβέρνηση να υλοποιήσει τον νόμο που ψήφισε και την διοίκηση του ΤΑΥΤΕΚΩ να δουλέψει .....''

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ/ΚΗΕ
΄΄7 Απρίλη, τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, των πρωτοβαθμίων συλλόγων μας και της ΠΟΣ/ΔΕΗ διακόψαμε και ματαιώσαμε την συνεδρίαση του ΔΣ του ΤΑΥΤΕΚΩ καταλαμβάνοντας το χώρο της συνεδρίασης΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: