DEH

DEH

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες

Την προκήρυξη 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών, δυναμικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και εκστρατεία ενημέρωσης φορέων και καταναλωτών  εισηγείτε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΕΝΟΠ στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει στις 28 Απριλίου για να αποφασίσει τους τρόπους αντίδρασης στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ.

Η ΕΕ της ΓΕΝΟΠ που συνεδρίασε σήμερα εμμένει στη θέση για διατήρηση του 51 % των μετοχών της ΔΕΗ και του μάνατζμεντ από το Δημόσιο "ώστε να μπορεί και ο πιο φτωχός καταναλωτής να απολαμβάνει το αγαθό του ηλεκτρισμού". Αποφασίστηκε επίσης, το επόμενο
διάστημα να γίνει ενημέρωση φορέων της κοινωνίας (κόμματα- ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ- ΤΕΕ- ΕΠΑΕ - ΚΕΔΚΕ - ΠΑΣΕΓΕΣ -Ομοσπονδίες - Εργατικά Κέντρα - Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.α.), όπως επίσης πραγματοποίηση εκστρατείας ενημέρωσης των καταναλωτών για τις επιπτώσεις που θα έχει η περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ.


Η ΓΕΝΟΠ δηλώνει ότι "εάν η πλειοψηφία των φορέων που θα επισκεφθούμε αλλά και που θα ζητήσουμε δημοσίως να πάρουν θέση πει ότι συμφωνεί να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ (γιατί περαιτέρω μετοχοποίηση αυτό σημαίνει), εμείς θα σεβαστούμε την απόφαση των εκπροσώπων των φορέων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: