DEH

DEH

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. Δ.Ε.Η. Α.Ε. « Η ΕΝΩΣΗ »

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
 ΑΞΙΟΙ   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ  ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΛΚΔΜ
Οι Συνάδελφοι του υποτομέα φύλαξης εγκαταστάσεων του ΛΚΔΜ κατάφεραν στις 1 Απριλίου του 2011 και ώρα 15:30 για μία ακόμη φορά μετά από πληροφορίες και συστηματική παρακολούθηση (15 ημερών περίπου), να εντοπίσουν και να συλλάβουν κάτοικο της περιοχής που γειτνιάζει με τις δραστηριότητες της ΔΕΗ ο οποίος έκλεβε ράουλα από τον χώρο των Ορυχείων και τα συγκέντρωνε
εκτός χώρου της ΔΕΗ, σε χώρο ιδιοκτησίας του. Σε συνεργασία με την αστυνομία και παρουσία εισαγγελέα έγινε έφοδος, όπου κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία ( 90 ράουλα, βάρους 6 τόνων ) και στη συνέχεια σχηματίστικε δικογραφία σε βάρος του.   
Το προσωπικό φύλαξης αντιμετωπίζει καθημερινά τον αυξημένο κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων, την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια, καθώς καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, πολλές φορές με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, προκειμένου να διατηρήσει τις παρεχόμενες εργασίες του σε υψηλό επίπεδο.
Το Σωματείο Ενέργειας Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε – ΔΕΗ  Η « ΕΝΩΣΗ » συγχαίρει το προσωπικό φύλαξης του ΛΚΔΜ, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους, δίνουν καθημερινά την μάχη με ζήλο και αυταπάρνηση.
Παράλληλα αξιώνουμε από την Διοίκηση να σταματήσουν τις όποιες σκέψεις μπορεί να έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους για την  κατάργηση των θέσεων  αυτών  και την  αναπλήρωση τους με προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας.
Το Σωματείο Ενέργειας Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε – ΔΕΗ  Η « ΕΝΩΣΗ » δηλώνει ότι θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις . Ο αγώνας μας δεν σταματά, συνεχίζεται και εντείνεται έως ότου επιλυθούν τα δίκαια αιτήματα όλων των εργαζόμενων.

                                                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                        ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: