DEH

DEH

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΖΕΡΒΟ;

Γράφει ο Ηλεκτροσοφός - deireporter.blogspot.com


Χαμός αναμένεται να γίνει με το νομοσχέδιο της Μπιρμπίλη και τις θυγατρικές, ο Ζερβός στον δικό του κόσμο μιλάει για εθελούσιες και αποχωρήσεις, η ΓΕΝΟΠ ασχολείται με το ΣΔΟΕ (καλά ξεμπερδέματα), οι πασκίτες με τους δακίτες ακόμη παρακαλάνε τον Ρίζο μπας και τους ανοίξει τα μάτια....και ο Φωτόπουλος ασχολείται με τις "δουλειές που έχει ανοίξει παρασκηνιακά στην Ενέργεια ο αδελφός του Πρωθυπουργού.

Και σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν οι δουλοπρεπείς εκπρόσωποι των εργαζόμενων στο Δ.Σ της
 ΔΕΗ(Καραβασίλης και Μπουζούλας) που δεν τολμούν δημόσια να καταγγείλουν τον κ.Ζερβό για την αφωνία, την αδιαφορία και κυρίως για την ανευθυνότητα που τον διακρίνει σε κρίσιμα ζητήματα για το μέλλον της ΔΕΗ.

Βέβαια οι άνθρωποι για να μην τους αδικούμε δημοσιεύουν κατά καιρούς ενημερωτικά με τις ανησυχίες τους αλλά από έργα και πράξεις μηδέν εις το πηλίκον.

Απλά να τους υπενθυμίσουμε ότι μέχρι και οι προηγούμενοι εκπρόσωποι Μαρινίδης και Τσαρούχας(ιντριγκαδόροι, αποτυχημένοι και αυτοί) είχαν βγάλει δημόσια επιστολή το Νοέμβριο του 2007 εναντίον του Αθανασόπουλου (διαβάστε http://www.genop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=278&catid=2:dhmosieyseis&Itemid=3)

Ετούτοι εδώ Καραβασίλης και Μπουζούλας με την βοήθεια φυσικά του κ.Φωτόπουλου και όλης της ΓΕΝΟΠ βάζουν πλάτη στην εγκληματική αδιαφορία του κ. Ζερβού ο οποίος παραμένει στο απυρόβλητο.

Συνεχίστε κύριοι συνδικαλιστές να ανέχεστε την απραγία του σημερινού Πρόεδρου της ΔΕΗ και να είστε σίγουροι πως ο κόσμος θα σας πάρει με τις πέτρες και τα γιαούρτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: