DEH

DEH

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Αν και ερευνάται ακόμη το σκάνδαλο με τις μίζες, η γερμανική εταιρεία θέλει το φιλέτο από τα 50 δις με τις "ευλογίες" της Μέρκελ

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Η αποκλειστική πληροφορία που έχει το Press-gr προέρχεται από αξιόπιστες πηγές και είναι πολύ σημαντική: Ως γνωστόν η ΔΕΗ -μετά τις νέες εξελίξεις και αποφάσεις των Βρυξελλών για την εξασφάλιση των 50 δισ. ευρώ- περιλαμβάνεται, ως ένα από τα "φιλέτα", στις προς πώληση ΔΕΚΟ. Θέλει λοιπόν να την εξαγοράσει η γερμανική SIEMENS. Ναι, η γνωστή SIEMENS!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα, προς την κατεύθυνση αυτή συμφωνεί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ η οποία προ ημερών δήλωσε κιόλας ότι προϋπόθεση για να βοηθήσει τη χώρα μας είναι να προχωρήσει το πρόγραμμα πώλησης δημόσιας περιουσίας από την Ελλάδα.

Όπως καταλαβαίνετε, το ενδιαφέρον της Siemens να πάρει τη ΔΕΗ δίνει και μια άλλη διάσταση στο θέμα δεδομένου ότι ο γερμανικός κολοσσός βαρύνεται με...

το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό σκάνδαλο δωροδοκιών στη χώρα μας, του οποίου η διερεύνηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται μαζί του και το ελληνικό δημόσιο για το θέμα των αποζημιώσεων.

Με αυτά τα δεδομένα, η πληροφορία αυτή συνιστά επομένως είδηση - βόμβα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: