DEH

DEH

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!! ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Από τη στιγμή που έγινε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, επιδίδεται σε φραστικούς λεονταρισμούς έναντι των φοροφυγάδων σε κανάλια και εφημερίδες.
Παρά τις καταγγελίες του σε τηλεοπτικά παράθυρα για τους γιατρούς του Κολωνακίου που δηλώνουν ετήσιο εισόδημα από 3.000 μέχρι 15.000 ευρώ, για επιχειρηματίες με βίλες και κότερα, τίποτα ουσιαστικά δεν έχει κάνει για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Αντίθετα, επιδίδεται συστηματικά και με πάθος στην περικοπή μισθών και συντάξεων, καθώς και
 κάθε είδους κοινωνικής παροχής σε ευαίσθητες ομάδες.

Έκπληκτος άκουσα τον Πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΠΥΟ, συν. Νίκο Ρουμελιώτη, να δηλώνει σε τηλεοπτική εκπομπή, πως αν ο κ. Παπακωνσταντίνου θέλει, μπορεί να του δώσει τα στοιχεία σε ένα λεπτό, όλων όσων το τελευταίο διάστημα έβγαλαν τα λεφτά τους από την Ελλάδα και τα μετέφεραν σε τράπεζες του εξωτερικού. Ρίχνοντας μία ματιά στο newsit, βλέπει κανείς και άλλα ζητήματα σχετικά με τη φοροδιαφυγή που θίγει ο συν. Νίκος Ρουμελιώτης, πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΠΥΟ.

Η πλήρης δήλωση έχει ως εξής: ¨εμείς ξέρουμε ποιοι φοροδιαφεύγουν, έχουμε τα τεχνικά συστήματα να τους εντοπίσουμε, αλλά δεν έχουμε πολιτική εντολή να τους πιάσουμε. Εμείς συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό πως λεφτά υπάρχουν. Αν μας αφήναν να πιάσουμε τους μεγαλοκαρχαρίες δεν θα χρειαζόταν να κόψει η κυβέρνηση ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις. Εμείς διαμαρτυρόμαστε γιατί θέλουμε να συμβάλλουμε στην αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, αλλά κανείς δεν μας ακούει. Ζητάμε ραντεβού από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και δεν μας δέχεται. Σε όσους μας κατηγορούν πως είμαστε προνομιούχοι υπάλληλοι, απαντώ πως δεχόμαστε αύριο το πρωί να γίνει έλεγχος στo πόθεν έσχες των δικών μας 1.300 υπαλλήλων και έλεγχος στo πόθεν έσχες 1.300 υπουργών, βουλευτών, πολιτευτών, διοικητών οργανισμών, μεγαλοδημοσιογράφων, μεγαλοδικηγόρων, μεγαλογιατρών. Τότε θα δούμε ποιοι τα φάγανε και ποιοι όχι¨.
Αποκαλύπτεται ότι ο κοινωνικά αναίσθητος κ. Παπακωνσταντίνου, ουδόλως ενδιαφέρεται για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Αρκείται στο ρόλο το Δημίου εργαζομένων και συνταξιούχων…

ΜΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

απο: http://www.eordaia.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: