DEH

DEH

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Δ.Α.Κ.Ε Σπάρτακος: O Καρακασίδης Παντελής διαγράφεται οριστικά


Άνευ λόγου (ακολουθώντας δηλαδή την πάγια τακτική του) , λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σπάρτακου, χειροδίκησε εναντίον στελέχους της Δ.Α.Κ.Ε. Σπάρτακος, και εκλεγμένου μέλους στο Δ.Σ. της ΓΕ.ΝΟ.Π. Δ.Ε.Η, ξεστομίζοντας παράλληλα μεγαλόστομες εκφράσεις του τύπου: «ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ».

Συνάδελφοι
Η Δ.Α.Κ.Ε Σπάρτακος ουδέποτε είχε σχέση με ¨ανθρώπους¨ τέτοιου, χείριστου είδους, και ουδέποτε θα αποκτήσει. Εκτιμούμε ότι η γενικότερη συμπεριφορά που επιδεικνύει, η δειλία με την οποία συμπεριφέρεται και η ανικανότητα που επιδεικνύει, αποτελούν κριτήρια ικανά για να οδηγήσουν πλέον στην απομάκρυνσή του από την οικογένεια της Δ.Α.Κ.Ε. Σπάρτακος.
Ο ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, διαγράφεται οριστικά από την συνείδηση των εργαζομένων, έχοντας αποτύχει παταγωδώς στην προσπάθειά του να ¨μετατρέψει¨ τον εαυτό του σε Συνδικαλιστή. Ε, δεν είναι έτσι οι Συνδικαλιστές, γιατί ο συνδικαλιστής πρέπει να διαθέτει τις γνώσεις, τη δύναμη του μυαλού, αλλά και την καρδιά να αγωνιστεί για τους εργαζόμενους. Προσπάθησε να ξεγελάσει τον εαυτό του και πίστεψε ότι ως τραμπούκος θα μπορούσε να επιβληθεί και ως Συνδικαλιστής.
Οι τραμπούκοι ανήκουν στο παρελθόν, τότε που με τη βία τρομοκρατούσαν τους εργαζόμενους, τότε που οι περιβόητες κουκούλες έκρυβαν πολλά περισσότερα από την ασχήμια και την ντροπή των ανθρώπων που τις φορούσαν. Εκεί αφήνουμε τον Καρακασίδη Παντελή, μαζί με τους κοτζαμπάσηδες.
Η Δ.Α.Κ.Ε. Σπάρτακος έχει ανάγκη από συνδικαλιστές που έχουν πλήρη και βαθιά γνώση του αντικειμένου που καλούνται να υπηρετήσουν, έχουν απόλυτη συναίσθηση του καθήκοντος. Έχει ανάγκη από συνδικαλιστές με ξεκάθαρη ιεράρχηση αξιών -καταρχήν στην συνείδησή τους- συνδικαλιστές που είναι ειλικρινής απέναντι σε όλους, οραματιστές, ευαίσθητους, εργατικούς και αποτελεσματικούς. Κανένα από αυτά τα κριτήρια δεν πληροί.
Δυστυχώς, στην πιο κρίσιμη ώρα για τον κόσμο της εργασίας, όταν απαιτείται από όλους μας η μέγιστη σοβαρότητα, για να αντιμετωπίσουμε την ανηλεή επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, κάποιοι για άκρως ιδιοτελείς λόγους, για εξυπηρέτηση αμιγώς προσωπικών επιδιώξεων και συνεργαζόμενοι με δυνάμεις που ποτέ δεν τους ενδιέφερε το λεκανοπέδιο Κοζάνης-Πτολεμαΐδας-Φλώρινας, επιζητούν τον αποπροσανατολισμό της Δ.Α.Κ.Ε. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
Η ΒΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΕ.


Ο Γραμματέας Συντονιστικού Ο Αν. Γραμματέας Συντονιστικού
Βασιλειάδης Κωνσταντίνος Kαζαντζίδης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: