DEH

DEH

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Τις κακομοίρας στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ... συνέχεια


Συνεχίζετε από ότι βλέπουμε το ΄΄πλάκωμα΄΄ στην ΔΑΚΕ Σπάρτακος. Δόθηκαν τα ονόματα των διαπληκτιζόμενων του χθεσινό συμβάντος και βέβαια διεγράφη ο ένας σύμφωνα με Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Σπάρτακος (καθώς και οι δυο που είχαν καθαιρεθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή του Σπάρτακου).
Δικαίωμα τους βέβαια.
Να τολμήσουμε να ρωτήσουμε όμως: Και στον μεγαλύτερο εγκληματία, έως ότου καταδικαστεί ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Καλείτε – καλούνται να απολογηθούν στην προκειμένη περίπτωση στα όργανα και να αιτιολογήσει-σουν την πράξη του-ς (ο άλλος δηλ. δεν μπορεί να έφταιγε)
Έγιναν αυτά; Διότι τέτοιες λειτουργίες μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα υπάρχουν ως νόμιμες και σε προειλημμένες αποφάσεις, όπου αναζητείται η αφορμή.
Βέβαια εκεί στο Σπάρτακο τέτοιες λειτουργίες τείνουν να γίνουν θεσμός. Γι αυτό και τακτικά δικάζονται και καταδικάζονται, άλλωστε τα λεφτά των εργαζόμενων ξοδεύουν.
Στην υπόσχεσή μας λοιπόν, καταθέτουμε ότι τον 2μινήτη προπηλάκισαν ο Έφορος του Δ.Σ. του Σπάρτακου και μέλος της ΔΑΚΕ Σπάρτακος και ο Πρόεδρος του Σωματειακού παραρτήματος του ορυχείου Αμυνταίου και μέλος της ΔΑΚΕ Σπάρτακος.
(Σχετική ανάρτηση ΑΣΤΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ... ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΤΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ Τρίτη, 27 Απριλίου 2010)
Το μεγάλο στέλεχος που ΄΄σουρομένος΄΄ όρμησε στο γραφείο εργοδηγών του Ορυχείου κυρίου Πεδίου και τους προπηλάκισε είναι Ο Γραμματέας του Σπάρτακου και Γραμματέας συντονιστικού της ΔΑΚΕ Σπάρτακος, ο οποίος διέγραψε για ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ τον συνάδελφο και ομοϊδεάτη του Καρακασίδη Π.
ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ!

1 σχόλιο:

ΔΑΚΕ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπε...

Energiakoiergazomenoidei παρασύρεστε και γράφετε ανακρίβειες παραπληροφορώντας τους αναγνώστες σας, για να βοηθήσω στην προσπάθεια σας να είστε ορμητήριο κριτικής σκέψης και αντίστασης κατά τα γραφόμενά σας, σας προσκαλώ με ανοιχτή πρόσκληση μέσα από το blog σας να παρακολουθείτε αν το επιθυμητέ όλες τις συνεδριάσεις της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βγάζοντας προς τα έξω αντικειμενικά την πληροφόρηση σας προς όλους τους εργαζόμενους.
Η αντικειμενική κριτική είναι υποχρέωση όλον μας, αυτήν πρέπει να υπηρετούμε, η παραπληροφόρηση πρέπει να είναι αντίπαλος όλων μας.
Ευχαριστώ
Βασιλειάδης Κωνσταντίνος
Γραμματέας Συντονιστικού ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Email. kas@k-v.gr