DEH

DEH

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

-“ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ” το ασφαλιστικό της ΔΕΗ στη Φλώρινα.
-Χωρίς αντίκρισμα μέχρι τώρα παρεμβάσεις και επισημάνσεις μας.
-Η αδιαφορία των υπευθύνων έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Μέγα θράσος και κοροϊδία στην κυριολεξία των υπευθύνων ΤΑΠ/ΔΕΗ και ΤΑΥΤΕΚΩ απέναντι στους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους του Ν. Φλώρινας
Καθώς εκτός του ότι άφησαν το ασφαλιστικό τα τελευταία χρόνια να λειτουργεί με ολιγάριθμο προσωπικό και ελλιπή ιατρικό εξοπλισμό , ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε να προστεθεί, η μη ύπαρξη πλέων ΙΑΤΡΟΥ καθώς έληξε η σύμβαση του εδώ και τόσο καιρό χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ανανέωσης ή αναπλήρωσης του μέχρι στιγμής. Δεδομένο ότι ήταν και ο μοναδικός Ιατρός το ασφαλιστικό ερήμωσε συσσωρεύοντας ένα σωρό προβλήματα.
Οι ανεύθυνο - υπεύθυνοι αποφασίσανε την αναπλήρωση της θέσης του ιατρού με κάλυψη της από το ασφαλιστικό της Πτολεμαΐδας για μια μέρα (μόνο Τετάρτη) και για δυο ώρες ( 9:00 με 11:00)
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΗ;
Άραγε πόσοι ασφαλισμένοι με τις οικογένειες τους θα εξυπηρετηθούν μέσα σε αυτό το δίωρο;
Σας ενημερώνουμε ότι η λύση που δώσατε θα δημιουργήσει μόνο ταλαιπωρία, με ατελείωτη ουρά και θα θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες .
Εμείς οφείλουμε να φωνάξουμε ότι αποσπασματικές λύσης όπως και ημιτελείς επικοινωνιακές ενέργειες όχι μόνο δεν υπηρετούν το στόχο της ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας αλλά αντιθέτως περιπλέκουν και διαιωνίζουν το πρόβλημα.
Κλείνοντας την αναφορά μας θα τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι ο κλάδος υγείας σε μια επιχείρηση μεγέθους και χαρακτηριστικών της ΔΕΗ δεν μπορεί παρά να είναι ο καθρέφτης της, όπου θα αναδεικνύεται το ενδιαφέρον της για τις παροχές υγείας των ασφαλισμένων και όχι να εθελοτυφλεί μπροστά στην ταλαιπωρία αυτών και στην υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και συνολικά του ασφαλιστικού μας φορέα.
Εμείς θα συνεχίσουμε την διεκδίκηση μέχρι την δικαίωση μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς του ασφαλισμένους, καθώς οι αποσπασματικές σας και ημιτελείς λύσεις σας δεν ικανοποιούν κανένα εν ενεργεία ή συνταξιούχο ΔΕΗΤΖΗ της Φλώρινας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!Εδώ και τώρα να στελεχωθεί το ασφαλιστικό Φλώρινας και να παρέχει υπηρεσίες όμοιες με αυτές των Αθηνών.

Γεν. Γραμματέας
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: