DEH

DEH

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Καρακασίδης Παντελής ΕΠΙΣΤΟΛΗ


του Καρακασίδη Παντελή
Γραμ Περ.Γραφ.ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Δ.Μ.

Οι αυτοδιορισμένοι επικεφαλής αυτής της ΔΑΚΕ του Σπάρτακου τελικά έχουν κάποια δυνατότητα. Να μπορούν να λένε συνεχώς ψέματα.
Σε λίγο απ΄ότι φαίνεται θα μπορούν να λένε ψέματα και στον ίδιο τους τον εαυτό.
Μια ατυχής έντονη φραστική αψιμαχία την οποία προκάλεσε ο συνάδελφος Ελ. Αδάμ, την μετέτρεψαν σε μέγιστο δημόσιο γεγονός.
Ας αναρωτηθούν όλοι. Τι εξυπηρετεί η προσπάθεια τους αυτή; Ποια αποτελέσματα θα φέρει και σε ποιο χρόνο γίνεται; Γιατί μεγαλώνουν την εσωστρέφεια την ώρα που η παράταξη πήρε πρωτοβουλίες για ενότητα; Γιατί ανακοινώνουν διαγραφές χωρίς διαδικασίες;
Συμφωνώ απόλυτα με την ανακοίνωσή τους ότι ΄΄οι τραμπούκοι ανήκουν στο παρελθόν, τότε που με την βία τρομοκρατούσαν τους εργαζόμενους΄΄ ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ενάντια στην ΔΑΚΕ και στο σωματείου Σπάρτακος.
Αναρωτιέμαι, αν πρέπει να τους θυμίσω τις τραμπούκικες επιθέσεις των ΄΄Ανεξάρτητων παλικαριών με τα αμάνικα γιλέκα, οι οποίοι τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους τους έλεγαν πως δεν υπάρχει ΔΑΚΕ και πως δεν πρέπει να ακολουθούμε τις παρατάξεις΄΄.
Δικαιώθηκαν!! Για πεντέμιση χρόνια απόλαυσαν την εξουσία της Ν.Δ. και ξέχασαν τους εργαζόμενους.
Αλλά για να μην θυμάμαι τα παλιά ας τους θυμίσω τα καινούργια..
-Γιατί δεν διέγραψαν τον συνταξιούχο Κων. Βασιλειάδη ο οποίος ως νέος Γραμματέας, χειροδίκησε πρόσφατα σε εργαζόμενους του Κυρίου Πεδίου, λέγοντας τους ΄΄εγώ κάνω κουμάντο τώρα ΄΄; Γεγονός το οποίο δυστυχώς δεν αναδείξαμε προστατεύοντας το κύρος του και το κύρος του συνδικάτου και της ΔΑΚΕ.
-Γιατί δεν διέγραψαν τους φίλους τους που έδειραν τον Πρόεδρο του Σω.Π. Νοτίου Πεδίου συνάδελφο Παπακων/νου Κυριάκο; Επειδή ήταν ΠΑΣΚΙΤΗΣ; Τι απέγινε η καταγγελία του;
-Γιατί δεν διέγραψαν τους φίλους τους ΔΑΚΙΤΕΣ που χτύπησαν τον ανυπεράσπιστο Διμηνίτη συνάδελφο στο Ορ. Αμυνταίου; Οι εφημερίδες της Φλώρινας δεν φτάνουν στο σωματείο;
Τώρα εκβιάζουν τα υπερήφανα στελέχη της ΔΑΚΕ Σπάρτακος να κάνουν δήλωση νομιμοφροσύνης, ότι συμφωνούν με την από αεροδιαγραφή μου όπως και των άλλων συντρόφων μου, που τους ξήλωσαν από την Εκτελεστική Επιτροπή του σωματείου σε συνεργασία με την ΠΑΣΚΕ
Γιατί τολμήσαμε να ψηφίσουμε ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ.
Γιατί τολμήσαμε να μην στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο της διάσπασης που έστησαν οι ίδιοι με στόχο να εκβιάσουν τον τότε Γραμματέα της ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ Βαγγέλη Μπουζούλα για να κρατήσει τους συνταξιούχους στις καλοπληρωμένες θέσεις τους.
Το ψέμα έχει κοντά πόδια. Η αλήθεια ποτέ δεν έβλαψε το δίκιο.
Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη απ΄όλα τα στελέχη της ΔΑΚΕ και του Σπάρτακου τα οποία στενοχωρήθηκαν για το γεγονός.

Πτολεμαΐδα 04/06/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: