DEH

DEH

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Κιλκίς: Προσπάθησε να κάψει τα γραφεία της ΔΕΗ επειδή του έκοψαν το ρεύμα. Μπήκε με ένα μπιτόνι βενζίνη και απειλούσε να κάψει το κτίριο


Η οικονομική δυσπραγία θολώνει από ότι φαίνεται το μυαλό των πολιτών, που δεν  μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες. Στο Κιλκίς ένας εξαγριωμένος πολίτης προσπάθησε να κάψει τα γραφεία της ΔΕΗ γιατί διέκοψαν τη σύνδεσή του με το ηλεκτρικό δίκτυο.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ηλικίας 70 ετών, μπήκε σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στο κέντρο του Κιλκίς και ζήτησε να του επανασυνδέσουν το ρεύμα στο σπίτι του. Οι υπάλληλοι του εξήγησαν ότι αυτό θα γίνει μόνο εάν πληρώσει. Τότε ο 70χρονος, εξαγριωμένος, έφυγε και επέστρεψε με ένα μπιτόνι βενζίνη και ένα τσακμάκι και απείλησε ότι θα τους κάψει ζωντανούς.
Οι υπάλληλοι, διατηρώντας την ψυχραιμία τους, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία ήρθε στο σημείο. Μετά από πάλη μεταξύ τους, κατάφεραν να του πάρουν το τσακμάκι και ο 70χρονος συνελήφθη. Στον ανακριτή εμφανίστηκε μετανοιωμένος για την πράξη του, λέγοντας ότι θόλωσε όταν του έκοψαν το ρεύμα λόγω οφειλής 1.000 ευρώ.
Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: