DEH

DEH

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κόντρα δημάρχου Κοζάνης- Γιώργου Αδαμίδη. Συκοφάντη αποκάλεσε ο δήμαρχος τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ με αφορμή την τοποθέτηση του Γ. Αδαμίδη στο Γ/Σ του Σπάρτακου στην Κοζάνη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Λευτέρης Ιωαννίδης
Λευτέρης Ιωαννίδης: Ο συκοφάντης κ. Αδαμίδης…

“Στη Γενκή Συνέλευση του σωματείου ‘Σπάρτακος’ στην Κοζάνη ο κ. Αδαμίδης, με τη γνωστή διαχρονικά τακτική του, αυτήν της υποκρισίας,της μετάθεσης των ευθυνών, της λασπολογίας, των κροκοδείλιων δακρύων για το μέλλον των εργαζομένων και της περιοχής και ψάχνοντας απελπισμένα για αποδιοπομπαίο τράγο, δήλωσε, πως παρενέβην στην Κομισιόν (με ποια ιδιότητα άραγε?) κατά της ΔΕΗ. Εάν έχει στοιχεία, ας τα προσκομίσει. Διαφορετικά πρέπει να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Για τα υπόλοιπα φαιδρά που ακούστηκαν στη Γενική Συνέλευση του ‘Σπάρτακου’ θα τοποθετηθούμε εν καιρώ.” Aπό το facebook του δημάρχου Κοζάνης.

Το πρωί ο Γ. Αδαμίδης δήλωσε από βήματος για τον δήμαρχο Κοζάνης.
«Πυρά» του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργου Αδαμίδη κατά των δημάρχων Εορδαίας και Κοζάνης, αλλά και κατά Διευθυντικών στελεχών της ΔΕΗ 
Σφοδρή επίθεση κατά των Δημάρχων Κοζάνης και Εορδαίας για χειρισμούς τους σε θέματα της ΔΕΗ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδης κατά τη διάρκεια, των εργασιών του Γενικού Συμβουλίου του Σωματείου «Σπάρτακος», που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη. Ο κ. Αδαμίδης, σε υψηλούς τόνους τα «έβαλε» ακόμη και με τα διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης, λέγοντας: «αν δεν μπορείτε να επιβάλετε τις θέσεις σας, μπορείτε να παραιτηθείτε. Σας καλούμε να παίξετε το ρόλο σας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: