DEH

DEH

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Εκτελεστικό μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΗ με αρμοδιότητες για θέματα Ε.Ε.

Όπως πληροφορηθήκαμε μέσω της σελίδας στο Facebook, του μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ Βατάλη Άρη, ο Πρόεδρος και Δ/νων σύμβουλος Μανώλης Παναγιωτάκης προχώρησε σε τοποθέτηση εκτελεστικού μέλους στο Δ.Σ. της ΔΕΗ με αρμοδιότητες να παρακολουθεί τα θέματα Ε.Ε. που αφορούν τα ενεργειακά και την ΔΕΗ. 
Για το παραπάνω ο κος Βατάλης έγραψε σχετικά:
Θέληση και υλοποίηση για μια πιο ισχυρή ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος μας ξάφνιασε ευχάριστα με την τοποθέτηση ως εκτελεστικού μέλους στο ΔΣ της ΔΕΗ τον κ. Σταθάκη αρμόδιο για θέματα. Ε.Ε. Επιτέλους ένα χρόνιο αίτημα πολλών και μια έλλειψη τον προηγούμενων διοικήσεων πραγματοποιήθηκε από τον Παναγιωτακη.
 
Πάντως δεικτικό ήταν το σχόλιο στην ανάρτηση περί "αίτημα πολλών" από τον εκπρόσωπο των εργαζόμενων και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ Π. Καραλευθέρη. Ο οποίος σχολίασε με το "κάποιων Αρη κάποιων" Καθώς είναι γνωστό πως ο Π. Καραλευθέρης πολλές φορές έχει αναφερθεί στο ζήτημα δημόσια για δημιουργία γραφείου στην Ε.Ε. που θα παρακολουθεί τα θέματα και τις εξελίξεις γύρω από την ΔΕΗ και τα ενεργειακά.
 
Εν. Εργ. Η ουσία είναι πως ο σημερινός πρόεδρος της ΔΕΗ ως άνθρωπος μέσα από αυτή έχει την ίδια άποψη και ανησυχίες με "κάποιους" που οι προκάτοχοι του δεν είχαν. Είτε γιατί δεν ήθελαν, είτε γιατί οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι δεν τους αφήναν. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: