DEH

DEH

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Η ΔΕΗ χορηγός του 6ου Θερινού Σχολείου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

 
Αποτέλεσμα εικόνας για δεη 
Ως βασικός χορηγός και υποστηρικτής για την υλοποίηση του 6ου Θερινού Σχολείου του Πανεπιστημίου συμμετείχε η ΔΕΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και της στρατηγικής στήριξης επαγγελματιών, μέσω της διάχυσης της υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας της, αναλαμβάνοντας το σύνολο του κόστους της διοργάνωσής του.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ το 6ο
Θερινό Σχολείο, με θέμα "Υγεία, υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία", πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2016. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξήχθη σε αίθουσα του Πανεπιστημίου ενώ ταυτόχρονα λειτουργούσε πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης.
Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν όλο το πρόγραμμα δωρεάν.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν μηχανικοί και τεχνικοί επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, ιατροί, νοσηλευτές και επαγγελματίες που ασχολούνται με τη δημόσια υγεία. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ομιλίες των εισηγητών από Ελλάδα, Γερμανία και Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, συμπεριλαμβανομένων υψηλόβαθμων στελεχών της ΔΕΗ, με σημαντική και διεθνή εμπειρία.
Κατά τη διάρκεια του Θερινού Σχολείου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και γνώσεις, σχετικά με ζητήματα και σύγχρονες τάσεις σε θέματα υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: