DEH

DEH

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΥΠΕΝ: Οι αναφορές Πιτσιόρλα για πώληση του 17% της ΔΕΗ είναι εκτός κυβερνητικής «γραμμής»

Οι αναφορές του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ περί έναρξης της διαδικασίας πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ μετά την πώληση του ΑΔΜΗΕ είναι έξω από τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης
Ανώτατοι κύκλοι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τονίζουν ότι από το ρόλο του το ΤΑΙΠΕΔ «δεν καθορίζει την πολιτική της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά εφαρμόζει την πολιτική που χαράσσει η κυβέρνηση».
«Οι αναφορές του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ περί έναρξης της διαδικασίας πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ μετά την πώληση του ΑΔΜΗΕ είναι έξω από τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση». Αυτό δήλωσαν μιλώντας στο energypress ανώτατοι κύκλοι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφερόμενες σε όσα είπε ο κ. Πιτσιόρλας σε συνέντευξή του στο Bloomberg και προσθέτοντας ότι οι κυβερνητική πολιτική για το θέμα είναι αποτέλεσμα συνεννόησης στο ανώτατο επίπεδο.
Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι από το ρόλο του το ΤΑΙΠΕΔ «δεν καθορίζει την πολιτική της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά εφαρμόζει την πολιτική που χαράσσει η κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: