DEH

DEH

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ Α.Ε: Ο Παιδικός Σταθμός Πτολεμαϊδας ΤΑΥΤΕΚΩ/ΚΑΠ-ΔΕΗ είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για πεπ δεηΑνευθυνότητα, κακός συντονισμός ή ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ;
ΚΑΝΕΝΑΣ σεβασμός στους γονείς και στα παιδιά  που εγγράφηκαν για φοίτηση στον Σταθμό. Ο Δήμος, ποιεί την νήσαν και αποποιείται το βάρος του λουκέτου του Σταθμού. Στα ΜΜΕ η ΔΕΗ, ως ιδιοκτήτης του Σταθμού, βάλλεται και τσαλακώνεται το
κύρος της.
● Η κατάφωρη παραβίαση νόμων, αποφάσεων ΔΕΗ, ΣΣΕ με ερμηνεία κατά το δοκούν, δεν έχουν καμία επίπτωση;
● Τι πράττουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ;
Ο Παιδικός Σταθμός Πτολεμαϊδας ακολουθεί την τύχη που είχαν οι Β/Ν σταθμοί Περιστερίου και Καλλιθέας, που εν μία νυκτί με απόφασή της η ΔΕΗ «ανέστειλε» τη λειτουργία τους.
Η δήθεν αντιπαράθεση μεταξύ των Φορέων και της ΔΕΗ, αναφορικά με την αδειοδότηση του σταθμού, εκθέτει αποκλειστικά τη ΔΕΗ.
Η συγκεκριμένη παροχή είναι εργοδοτική, τα περιουσιακά στοιχεία ανήκουν στη ΔΕΗ, ο Σταθμός εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΕΗ και όλα όσα επικαλούνται οι αρμόδιοι της ΔΕΗ, αποτελούν δικαιολογίες και βρίσκονται εντός προδιαγεγραμμένου σχεδίου καρατόμησης του παιδικού Σταθμού Πτολεμαϊδας.
Ο Δήμος, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, πρότεινε λύση μέσω προγραμματικής συμφωνίας λειτουργίας του Σταθμού, μέχρι το τέλος του σχολικού έτους 2015-2016, προκειμένου η ΔΕΗ να κάνει τις απαραίτητες ενέργειές της, ώστε το νέο σχολικό έτος (2016-2017), η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας να είναι  στο όνομα της ΔΕΗ, όπως είναι το φυσικό και το νόμιμο.
● Τι μεσολάβησε και ακόμα δεν υλοποιήθηκε η συμφωνία αυτή;
● Ποιος κωλυσιεργεί με νομικά τερτίπια, την εξέλιξη της ολοκλήρωσης της συμφωνίας;
Τα τελευταία 5 χρόνια στη ΔΕΗ, ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ & ΑΠΕΜΠΟΛΗΘΗΚΑΝ, σε πλήρη αρμονία και χωρίς καμία αντίσταση από την πλέον ΑΣΟΠ, κοινωνικά δικαιώματα:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, υπάρχει κανένας υπεύθυνος;
ΛΟΥΚΕΤΟ
 στις ιδιόκτητες κατασκηνώσεις ΥΔΡΥΛΙ & ΣΩΤΗΡΑ ΔΕΗ,
 στους βρεφονηπιακούς σταθμούς Περιστερίου και Καλλιθέας
 στο πρόγραμμα ανταλλαγής φιλοξενίας παιδιών εργαζομένων ΔΕΗ και Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Καλούμε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, να πράξει το καθήκον του ώστε ο Παιδικός Σταθμός Πτολεμαϊδας να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ, καταλογίζοντας τις
όποιες ευθύνες - ποινές στους υπευθύνους.
Η ΠΕΠ/ΔΕΗ δηλώνει ότι θα καταφύγει στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την τήρηση της νομιμότητας και τη συνέχιση των κοινωνικών παροχών, την αξιοποίηση και την προάσπιση των περιουσιακών στοιχείων της Επιχείρησης, ενάντια στην όποια μορφή κατάχρησης εξουσίας.

                                             Δελτίο τύπου
                                      ΠΕΠ/ΔΕΗ Ομίλου ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: