DEH

DEH

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ


ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ
(Με εντολή από την αξιοπρέπειά μας)

Το διευθυντικό Ιερατείο και οι παρακοιμώμενοί τους (Μέρκελ, Σόιμπλε, Ντάισελμπλουμ, Λαγκάρντ, Ολάντ, Ραχόι, Ντομπρόβσκις, ως και ο … Σικλούνα - υπουργός Μάλτας!!!) παρεμβαίνουν ωμά και απρόκλητα και ζητάνε από τον ελληνικό λαό να παραδοθεί άνευ όρων και να υποταχθεί στα μνημόνια στους αιώνες των αιώνων.

"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους Έλληνες να είναι
έρμαιο της κυβέρνησής τους - Gabriel".

Το τοπικό προσωπικό (Σαμαράς, Βενιζέλος, Σημίτης, ΓΑΠ, Πάγκαλος, Οικογένεια Μητσοτάκη, καναλάρχες, δεσποτάδες, βιομήχανοι, ποτάμια κι απόνερα), όλοι αυτοί που  35 συν πέντε χρόνια ρήμαξαν τον τόπο και έφεραν σε αυτή την κατάντια τους Έλληνες, παρεμβαίνουν ωμά και απρόκλητα, τρομοκρατούν ασύστολα και ζητάνε από τον ελληνικό λαό να προσκυνήσει, να πει ΝΑΙ για να ξανανέβουν στο σβέρκο του.

Ως και οι μουγγοί εμίλησαν! Θαύμα! Θαύμα! Ο Παναγόπουλος της «ΓΣΕΕ» και ο Κ. Καραμανλής ο νεώτερος, που πέντε χρόνια παρακολουθούσαν σιωπηλοί μισθούς και συντάξεις να κατακρεουργούνται, μαγαζιά κι επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο, άνεργους να στοιβάζονται σε ουρές, νέους να μεταναστεύουν και συνταξιούχους να λιμοκτονούν ή αυτοκτονούν, τη βδομάδα αυτή δεν άντεξαν… Παρεμβαίνουν ωμά και απροκάλυπτα και ζητάνε να μην μιλήσει δημοκρατικά ο λαός, κι αν τυχόν τολμήσει να ανοίξει το στόμα του… να ψελλίσει μόνο ΝΑΙ.  Να προσυπογράψει το μέλλον που του έχουν ετοιμάσει. Πολίτες-ιθαγενείς σε μία χώρα, αποικία χρέους...

Και οι ανώνυμοι-«με εντολή;;!!! ΔΣ»-υπογράφοντες το «Δελτίο Τύπου» του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ, αντί να καταγγείλουν τον ωμό εκβιασμό και την τρομοκρατία που υφίσταται ο ελληνικός λαός, για να επηρεαστεί η ψήφος του, βγάζουν αυθαίρετη ανακοίνωση, συκοφαντούν και καταγγέλλουν το συνάδελφο Μ. Κορωνιωτάκη, πρόεδρο από 15.5.2015 του ΑΔΜΗΕ, πως «εκβιάζει τους εργαζόμενους» και «χειραγωγεί την ελεύθερη έκφραση των πολιτών»! Θαυμάστε τους κι αυτούς!!!

Το «αμάρτημα» του συναδέλφου Κορωνιωτάκη; Ως εργαζόμενος, που με συνέπεια αγωνίστηκε ενάντια στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ, εξέφρασε την άποψή του για αντίσταση του ελληνικού λαού και εθνική αξιοπρέπεια.

Γιατί πρέπει να τολμήσει να πει Ο Χ Ι !!!

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ, ολόκληρος ο ελληνικός λαός έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη, μα και την απαραίτητη μνήμη. Την Κυριακή θα πουν ένα δυνατό Ο Χ Ι και θα κερδίσουν και την αξιοπρέπειά τους και τη χώρα τους.

Εμπιστευόμαστε την κρίση των εργαζόμενων συναδέλφων μας και παραθέτουμε αυτούσια τα μηνύματα του συναδέλφου Κορωνιωτάκη προς τους συναδέλφους του στον ΑΔΜΗΕ και προς το ΣΔΜ.


Sent: Thursday, July 02, 2015 9:07 AM
Subject: ΟΧΙ....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΟΧΙ

Τώρα σου λένε ότι ψηφίζεις ναι στο ΕΥΡΩ. Τη Δευτέρα θα σου πουν ότι ψήφισες ναι στην περικοπή των μισθών και συντάξεων.

Τώρα σου λένε ότι ψηφίζεις ναι στο ΕΥΡΩ. Τη Δευτέρα θα σου πουν ότι ψήφισες ναι  στην αύξηση των φόρων.

Τώρα σου λένε ότι ψηφίζεις ναι στην ΕΥΡΩΠΗ. Τη Δευτέρα θα σου πουν ότι ψήφισες ναι  στις αυξήσεις στο ΦΠΑ σε ρεύμα, νερό, εστίαση.

Τώρα σου λένε ότι ψηφίζεις ναι στην ΕΥΡΩΠΗ. Τη Δευτέρα θα σου πουν ότι ψήφισες ναι  στη πώληση του ΑΔΜΗΕ!


ΟΧΙ……..ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ……. ΟΧΙ

ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΩΝΙΩΤΑΚΗΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΜΗΕ!

 


date:

2/7/2015 4:30 μμ

Συνάδελφοι

Στην πορεία μου σαν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ και το τονίζω αυτό, ποτέ δεν ζήτησα ούτε κυνήγησα αξιώματα.

Μου προτάθηκε να βάλω πλάτη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την εταιρεία στον όμιλο γιατί θα ακολουθούσε μια πολύ δύσκολη περίοδος-πράγμα που το βλέπουμε σήμερα πολύ έντονα-και το αποδέχτηκα γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ευθύνες.

Όμως αφεντικό και εργοδοσία δεν έγινα και δεν αισθάνθηκα ποτέ. Διεκδικώ λοιπόν το δικαίωμα όπως το είχα πάντα να συνεχίσω να δίνω τις μάχες μου, όπως έχει το δικαίωμα κάθε άλλος εργαζόμενος, για τα πιστεύω μου και για να μείνει ο ΑΔΜΗΕ στον Ομιλο, όπως πάλεψα όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ! Αν το θεωρούν κάποιοι λάθος  δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω στα …σχεδόν 60 μου. Ας με καταγγείλουν γι’ αυτό

Συναδελφικά

Μανώλης

 

Υ.Γ.: Προς τους ανώνυμους-«με εντολή ΔΣ»-υπογράφοντες το κατάπτυστο «Δελτίο Τύπου»:


Πότε λήφθηκε απόφαση του ΣΔΜ  γι' αυτό το «Δελτίο Τύπου»;

Πότε ψηφίστηκε και ποιοί την ψήφισαν;


Πριν αλέκτωρ λαλήσαι, οι εκπρόσωποι στο Σύλλογο των πολιτικών δυνάμεων που μας κατάντησαν έτσι αναθάρρησαν και ανασυντάχθηκαν.

Επέστρεψαν ταχύτατα στις συνήθεις πρακτικές τους των τελευταίων χρόνων.

Ιδιοποίηση του Συλλόγου και του λογότυπού του για τις κομματικές και προσωπικές τους επιδιώξεις, αντιδημοκρατική λειτουργία, αυταρχισμός και αυθαιρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: