DEH

DEH

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

“Σπάει ο Όμιλος της ΔΕΗ” – Στα “κάγκελα” οι συνδικαλιστές για τον ΑΔΜΗΕ



admie - Αντίγραφο
Στα αναχώματα… και έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη, βρίσκονται οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ στο άκουσμα των νέων κυβερνητικών μέτρων που προωθούν -μεταξύ άλλων- τον ιδιοκτησιακό διαχωρισμό του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) δηλαδή την αποκρατικοποίησή του από τον Όμιλο της ΔΕΗ Α.Ε. Όπως όλα δείχνουν αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα αποφευχθεί καθώς -εάν δεν περαστεί τώρα το μέτρο- ακολουθεί νέα εναλλακτική πρόταση για τον διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ έως τον Οκτώβριο του 2015.
 
Τα Σωματεία Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στο άκουσμα των προτεινόμενων σχεδίων της Κυβέρνησης βρίσκονται ήδη σε αναβρασμό, ενώ το Σωματείο “Σπάρτακος” σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν τα μέλη του παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τις εξελίξεις.
spartakos1“Θέλουν να σπάσουν τον Όμιλο της ΔΕΗ. Ο ΑΔΜΗΕ θα είναι πλέον μια ιδιωτική εταιρία που θα βρίσκεται υπό δημόσιο έλεγχο. Στην ουσία μιλάμε για… χρύσωμα του χαπιού. Θα είναι μια Εταιρία ναι μεν υπό δημόσιο έλεγχο αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με τη ΔΕΗ. Δεν θα είναι εργαζόμενοι της ΔΕΗ οι εργαζόμενοί της, θα είναι ξεχωριστό τελείως κομμάτι ο ΑΔΜΗΕ…. Σπάνε τον Όμιλο της ΔΕΗ!!! Τεμαχίζουν την Επιχείρηση. Άλλα μας έλεγε ο Υπουργός Π. Λαφαζάνης στην επίσκεψή του στην περιοχή μας και άλλα βλέπουμε τώρα… Άλλα μας έταζε η Κυβέρνηση και δυστυχώς άλλα μας εμφανίζει τώρα… Εκφράζουμε τη μεγάλη αγωνία και ανησυχία μας και βρισκόμαστε εν αναμονή και σε ετοιμότητα δια παν ενδεχόμενο”, τα λόγια των συνδικαλιστών του Σωματείου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: