DEH

DEH

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση του Περιφερειακού Συνδικάτου χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ.- Δ.Ε.Η. Α.Ε.

perifereiako simdikatoΤο είδαμε και αυτό.

Έναν πρωθυπουργό μες τη βροχή να υπερασπίζετε την παραλογία ενός Νόμου που έφτιαξε αυτό και η σπείρα του. Προσπαθώντας να μας πείσει ότι ο συνδικαλισμός είναι συντεχνία και δημιουργοί όλα τα δεινά σ΄αυτήν τη χώρα. Πραγματικά φίλοι Έλληνες της επαρχίας νιώθετε εσείς ότι το μετρό και γενικά τα Μ.Μ.Μ. της πρωτεύουσας είναι κομμάτι της καθημερινότητας σας;

Αν είναι δυνατόν. Και εάν αυτό ισχύει, τι πρέπει να πούμε για τον
ΟΤΕ που τον ξεπούλησαν οι συντεχνίες των προηγούμενων; (Πρωθυπουργοί)
Μήπως πρέπει αυτό το υποχείριο κάποιων νταβατζήδων να σηκώσει το ανάστημα του τουλάχιστον για μια πραγματική επιχείρηση του ελληνικού Λαού (Δ.Ε.Η.) και να σταματήσει μαζί με τα παπαγαλάκια να την σαμποτάρουν;
Αυτή και αν είναι όλων των Ελλήνων. Τον πιο ανίκανο οικονομολόγο αν του δώσεις μια επιχείρηση με 7.500.000 πελάτες θα καταφέρει να την λειτουργήσει. Σκεφτείτε πόσο μα πόσο ανίκανοι είναι.
Και όμως η Συντεχνία που κυβερνά θέλει να την χαρίσει στα παλικαράκια που τους ανέδειξαν γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων τους όλους τους Έλληνες. Ως σαν έρμαια των νταβατζήδων, πρέπει να ξέρουν ότι κανένας συνδικαλιστής δεν διαχειρίστηκε χρήματα και επενδυτικά προγράμματα για την ανάπτυξη αυτής της επιχείρησης, αλλά αντιθέτως τα διαχειρίστηκαν κομματικά στρατιωτάκια προς όφελος τους. Δεν χρειάζεται να πουλήσεις για να σώσεις. Χρειάζεται να τιμωρήσεις (εάν έχεις το κουράγιο βέβαια) τα λαμόγια που τρων τα λεφτά αυτής της επιχείρησης τα οποία παρεμπιπτόντως τα διορίσατε εσείς..
Ελπίζουμε ότι έστω και την ύστατη ώρα θα καταλάβετε ότι το τελευταίο φρούριο της ανεξαρτησίας αυτής της χώρας και του λαού της είναι η λάμπα που καίει σε κάθε σπίτι. Αυτό το φως είναι η ζωή κάθε πολίτη και αυτός, μόνο αυτός πρέπει να το ελέγχει.
Κύριε Πρωθυπουργέ ολισθαίνετε. Ο κατήφορος που πήρατε θα σας γράψει στην ιστορία ως τον χειρότερο Εφιάλτη της χώρας. Και ας λεν ότι «ΘΕΛΕΤΕ»…οι ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: